Przemek Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witam.Poszukuję składanego krzesełka do montażu na ławkę pontonu lub łódki lub informacji gdzie takowe mogę dostać...np adres sklepu (internetowy).Interesuje mnie krzesło które ma np Marek Szymański zamontowane na swoim niebieskim pontonie.Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dzynek Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 @ememiks z Wolina masz niedaleko do Juli w Szczecinie na ul. Andrzeja Struga 31A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ememiks Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 @ememiks z Wolina masz niedaleko do Juli w Szczecinie na ul. Andrzeja Struga 31Apaliwo i wyjdzie na to samo co z allegro 179zł z dostawą.No ale to są uroki mieszkania na peryferiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Fotel mogę polecić, intensywnie używany tamten rok. Wygodnie się siedzi i tyłek nie boli nawet po całym dniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzech76 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Mój fotel i obrotnica z ravena Wysłane z mojego X600 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Wystarczająco sztywne i stabilne jest to siedzisko żeby zamontować je na sztycy na łodzi tak jak masz to zrobione ?Noszę się z takim zamiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzech76 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Tak, jest stabilnie . Ja ważę 90 kg i nic się nie buja, ale sztyca oprócz szerokiej podstawy jest jeszcze w górnej czesci przykręcona 2 kątownikami do ławki. Wysłane z mojego X600 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzech76 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Siedzisko też jest sztywne, a te plastiki po bokach obok tapicerki zapewniają takie mini boczne trzymanie. Po zamontowaniu i przetestowaniu fotela z tyłu, zamówiłem drugi. Wysłane z mojego X600 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzech76 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Ten na środkowej ławce ma obrotnice przykręconą do profilu aluminiowego a profil do ławki ze sklejki. Dzięki temu mogę go przesuwać na boki wzdłuż ławki o 25 cm Wysłane z mojego X600 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) A w łodzi miałeś przygotowane i wzmocnione miejsce pod siedzisko ? Czy jakoś inaczej sobie z montażem poradziłeś ? edit.A już widzę to wzmocnienie puszczone do ławki Edytowane 6 Maja 2016 przez thug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzech76 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Tu fotka tyłu z innego ujęcia Aha, te profile na środkowej ławce to są z prowadnicami i na tych prowadnicach po poluzowaniu śrub moge przesuwać fotel. Wysłane z mojego X600 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vimek Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Grzech co to za łódeczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Kupiłem bardzo dobre i solidne są z Jula. Mają również gniazda wpuszczane w podłogę jak i na podłogę po 20 zł, nogi fotela po 49 zł wszystko dobrze pasuje i jest dość masywne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzech76 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Grzech co to za łódeczka ?Wigry 355 Wysłane z mojego X600 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pio76 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 WitamCzy ktoś może spotkał się z podstawą obrotową fotela do łodzi montowanego do "nogi" z podstawą, żeby była z " blokadą położenia" fotela jaki w danym momencie przyjmiemy...Jeśli tak to proszę o jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 albercik2 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 WitamCzy ktoś może spotkał się z podstawą obrotową fotela do łodzi montowanego do "nogi" z podstawą, żeby była z " blokadą położenia" fotela jaki w danym momencie przyjmiemy...Jeśli tak to proszę o jakieś namiaryhttp://www.marinescene.co.uk/view/11895/classic-boat-seat-grey-with-telescopic-pedestal-64cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Seba00 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Zobacz tu https://www.eggerswebshop.nl/en/ albo https://www.mybait.de/bootszubehoer/stuehle-zubehoer/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pio76 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Zobacz tu https://www.eggerswebshop.nl/en/ albo https://www.mybait.de/bootszubehoer/stuehle-zubehoer/Raczej interesują mnie polskie sklepy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukson Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) @pio76 sprawdź tu: http://maister.pl/?product=noga-fotela-obrotowa-2 W zeszłym sezonie montowałem u siebie ten zestaw i jak do tej pory działa bez zarzutu.(Blokada położenia co 90 stopni o ile pamietam) Edytowane 5 Marca 2017 przez lukson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pio76 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Potrzebuje tylko samej podstawy obrotowej z blokada...bez nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Seba00 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Potrzebuje tylko samej podstawy obrotowej z blokada...bez nogi To moze bedzie odpowiednie http://www.mazuria.com/podstawa-obrotowa-stal-niemalowana-duplikat-1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Panowie a moze wiecie gdzie mozna nabyc podstawe przsuwu fotel w jakichs normalnych pieniadzach ? (bez obrotnicy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukson Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 @siarq same suwadło widziałem tu:http://maister.pl/?product=suwadlo-fotela-do-lodkimotorowki-adapter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 no wlasnie o to chodzi , tylko ta cena mi sie nie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukson Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 No z tym to niestety może być cieżko bo w Polsce ceny są z kosmosu... Ogólnie jak przerabiałem swoją łódkę to z duża zazdrością ogladałem ogromy wybór sprzętu i atrakcyjne ceny w USA (gdyby nie te cła i koszty wysyłki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 No... kompletna noga regulowana z suwadlem 399zl a samo suwadlo 180 , 100 bym dał bez niczego , ale te 180 to mnie się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Przemek
Witam.
Poszukuję składanego krzesełka do montażu na ławkę pontonu lub łódki lub informacji gdzie takowe mogę dostać...np adres sklepu (internetowy).
Interesuje mnie krzesło które ma np Marek Szymański zamontowane na swoim niebieskim pontonie.
Dziękuję i pozdrawiam.
Top użytkownicy dla tego pytania
34
22
11
9
Popularne dni
7 Maj
28
4 Kwi
13
9 Kwi
13
12 Mar
12
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 34 odpowiedzi
darek63 22 odpowiedzi
spy 11 odpowiedzi
gooral 9 odpowiedzi
Popularne dni
7 Maj 2023
28 odpowiedzi
4 Kwi 2017
13 odpowiedzi
9 Kwi 2018
13 odpowiedzi
12 Mar 2017
12 odpowiedzi
Popularne posty
Homegeon
Właśnie ukończyłem projekt mojego pomysłu na regulowane mocowanie składanego siedziska do pontonu. Będzie pływał z Bushem 360. Do wykonania użyłem: Obrotnica meblowa/podstawa obrotowa 100cm alumini
darek63
Mam nieco inną technikę wciągania niż u Ciebie na filmie. Mam też krótki ponton 270. Łapię za cumę podnoszę wysoko, wjeżdża na kołach slipowych mocno do góry i opieram dopiero na rolkach. Jest w tym m
tasior183
Siemka. Czerpiąc inspirację od kolegów ze wschodu oraz z braku dostępnego produktu na polskim rynku postanowiłem zbudować regulowaną i przesuwną podstawe pod fotel obrotowy. Podstawa ma znormaliz
Opublikowane grafiki
415 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi