Nix2 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Witam Użytkuję w tej chwili echo Eagle 245DS ( to jest to samo co Lowrance X4) i chcę zakupić znacząco lepsze echo, z GPS-em.Po wstępnym rozeznaniu rynku wytypowałem 3 modele: -Raymarine Dragonfly4 Pro-Lowrance Elite 4 Chirp-Garmin Striker 5DV Czy może ktoś miał do czynienia z wszystkimi trzema modelami i mógłby opisać doświadczenia?A może w okolicach kwoty 1500zł da się kupić jeszcze coś lepszego, koniecznie z GPS-em ? pzdr Nix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Ale kosztuje dużo mniej niż 2k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzok Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Tylko ze do samej sondy dodac akumulator i reszte oprzyzadowania to wychodzi niecałe 2k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Do pozostałych tez trzeba dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Niby tyle osob posiada dragonflaya a opini mało. Przed sezonem czlowiek ma zagwozdke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 panowie ktos moze odpowiedziec na pytanie ile dragonfly pociagnie na aku 7ah ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nix2
Witam
Użytkuję w tej chwili echo Eagle 245DS ( to jest to samo co Lowrance X4) i chcę zakupić znacząco lepsze echo, z GPS-em.
Po wstępnym rozeznaniu rynku wytypowałem 3 modele:
-Raymarine Dragonfly4 Pro
-Lowrance Elite 4 Chirp
-Garmin Striker 5DV
Czy może ktoś miał do czynienia z wszystkimi trzema modelami i mógłby opisać doświadczenia?
A może w okolicach kwoty 1500zł da się kupić jeszcze coś lepszego, koniecznie z GPS-em ?
pzdr Nix
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi