Skocz do zawartości
  • 0

Zaproszenie na chat - dzis 21:00

Friko

Pytanie

Witam, dzis od 21:00 organizujemy razem @bartsiedlce godzinny dyżur na chacie.

Zapraszamy wszystkich forumowiczow ktorzy maja jakies pytania/ pomysly / watpliwosci dotyczace administracji lub moderacji portalu - bedziemy mogli na nie odpowiedziec na bieżaco

Może wreszcie bedzie jakis pozytek z tej mam wrazenie nieco zapomnianej funkcjonalnosci portalu jaka jest chat wlasnie :)

Pozdrawiam

• Like 9

25 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

ale moje zapytanie wynikało z Quis custodiet ipsos custodes (łac. Kto pilnować będzie samych strażników)

uważam, że fajna inicjatywa, bo np wątek nowe  pomysły ma już trochę stron i pewnie nie każdy przez niego się przekopał, nie wiem czy będę ale może odpowiecie ile postów dziennie moderuje admin/moderator. Nie chodzi mi o czytane tylko te zmieniane (czyli ilość interwencji)

Edytowane przez wuran

• 0

Nie wyczuliście żartu - ten chat , patrząc na ilość użytkowników jest używany równie często jak lodołamacze w Egipcie ;) Ja o jego istnieniu wiem a i sam się zjawię wieczorem , może będzie ciekawie :)

Edytowane przez Szymon82
  • Like 2

• 0

ale moje zapytanie wynikało z Quis custodiet ipsos custodes (łac. Kto pilnować będzie samych strażników)

uważam, że fajna inicjatywa, bo np wątek nowe  pomysły ma już trochę stron i pewnie nie każdy przez niego się przekopał, nie wiem czy będę ale może odpowiecie ile postów dziennie moderuje admin/moderator. Nie chodzi mi o czytane tylko te zmieniane (czyli ilość interwencji)

Marcin nikt nie odpowie Ci na takie pytanie bo nie ma na to jednoznacznej odpowiedzi.

• 0

fajny pomysł, szczególnie jak będą częściej i na bardziej ograniczone tematy, można tak jak są przypisane moderatorom tematy, to zrobić "dyżury" raz na tydzień czy miesiąc o określonej godzinie, gdzie można będzie oko w oko pogadać o danym wątku czy temacie

• 0

Myślę że było fajnie chociaż trochę chaotycznie i trudno było się połapać... jakby to ogarnąć jakoś  - może właśnie na zasadzie chata tematycznego, czy chatroomów - to widzę sens organizacji takich spotkań

jest to jakaś namiastka spotkanie w realu, zawsze jakoś tak mniej formalnie niż na forum

• Like 2

• 0

Dobrą opcją by było gdyby chat był na samym dole strony głównej forum, wtedy jest jednoczesny podgląd  tematów itp tak jak jest ustawiony czat na 99% forów 

teraz chat "nie żyje", ta zmiana wg mnie by go znacząco ożywiła , dyskusja na chacie jest najszybszą i wg mnie najlepszą formą dyskusji na forum .

Nie wiem tylko czy silnik forum na to pozwala

Edytowane przez seiken