miramar69 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 (edytowane) CD Blu Rapid 2,75cm 3-14 gr 12lb. Szybki, cięty, mocny ale płynnie i dość głęboko pracujący kijek którym można połowić małymi woblerkami, woblerem boleniowym i gumami za szczupakiem oraz okonkiem.Problem jest tylko taki , że CIĘŻKO z jego namierzeniem - JUŻ OD DAWNA NIE PRODUKOWANY . Edytowane 28 Grudnia 2017 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 (edytowane) Tak wystepuje bodajże 2,75m lub 2,7m. Sprawdź na stonie art-rod tam były dostępne te blanki. Osobiście polecam ponad 3m sam przerzuciłem sie z kija 2,7m i jest ogromna rożnica w podaniu i prowadzeniu wabikow. Oczywiście ilu wędkarzy tyle upodobań Pozdrawiam Edytowane 29 Grudnia 2017 przez Kostek Kleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 NFC 903-2(HM), Cousins ISH 903, Fishingart coś z Kraag'ów 9' 6-11lb. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 A ja bym polecał z Fishing Art , Blaas SLXF9010 , lub SLF9010 , jeśli nie lubisz bardzo szybkich wędek - zwłaszcza ten SLF bardzo dobrze wypełni Twoje założenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwadziesciaszesc Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 A ja bym polecał z Fishing Art , Blaas SLXF9010 , lub SLF9010 , jeśli nie lubisz bardzo szybkich wędek - zwłaszcza ten SLF bardzo dobrze wypełni Twoje założenia.Kolega dobrze prawi, naprawdę warto zwrócić na te blanki uwagę, szczególnie na SLF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Watek polaczony z juz istniejacym Polecam sobie przeczytac:http://jerkbait.pl/topic/2912-boleń-kleń-jaki-blank/http://jerkbait.pl/topic/5897-wędka-na-klenie-jazie-jaki-blank-wybrać/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Kol @ Kostek klen piszesz o modelu Talon VI + 90MLXF ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 tak dokładnie ten blank mam na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi