Kejkosz Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Ktoś zna/używał moze powiedzieć jakieś konkrety o kijku Sakura trinis neo cast 742 MH, 225 cm, 7-28g?Albo ew podać dla niego lepsze alternatywy w podobnym budżecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 To zależy o jakim budżecie myślisz. Kupowałem/macałem Sakury nowe w cenie "pozasklepowej" Do jakich zastosowań miał by być ten kij? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Polow sandacza z łodzi na gumy 4-5 cali główki 10-20 g, ten kij na allegro kosztuje około 700 zł, zależy mi żeby kij był dwuskladowy, 2,25-2,40, cw do 28-30 g, akcja fast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Miałem w ręku jednoskład do 28g. Ten dał by spokojnie radę do zastosowań i zestawów, o których piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Mam Sakurę w jednoskładzie (cast) ,opisana do 14 gram ,a spokojnie kopyto na 10-cio gramowej główce podbijam .Więc myślę ,że 28gr. do radę do Twoich zastosowań . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur 17 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 a tą sakura jakie dolne c.w rzucałeś. Da radę 3g .? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 3 gr.główka plus guma w zestawie ze scorpionem - da rade ale d...y nie urywa ???? na granicy komfortu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kammien Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Witam, czy któryś z użytkowników Forum miał jakoś styczność z wędziskiem SAKURA SPORTISM NEO 662 XH 198cm 14/70g cast?Potrzebuję coś do jerków od 20 do 60 gr, sprawia wrażenie idealnego ale nie znam tej firmy. Więc może ktoś będzie mógł pomóc lub podrzucić coś ciekawego długości do 200 cm i o podobnych parametrach. Dziękuję za wszelkie informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 http://jerkbait.pl/topic/37406-w%C4%99dki-sakura-opinie/?hl=sakura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorces Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 http://jerkbait.pl/topic/71256-sakura-sportism-neo-cast/?hl=sakura - może nie te same cw, ale napisz do kolegi, który ją sprzedawał i Raffaello, może coś więcej powie tutaj wspomniane kije z pazurem - http://jerkbait.pl/topic/58737-w%C4%99dka-castingowa-cw-do-ok-35-40g/?hl=sakura#entry1703105 i akurat widziałem jedną wzmiankę o tym kiju z Twojego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Witam Mam kija 20-70G Talon 64 HM bardzo sobie chwale i polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokilok Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Mam tą sakurę. W opisanej gramaturze sprawuje się bardzo dobrze, choć musiałbym dokładnie sprawdzić czym najcięższym z niej rzucałem... Wydaje mi się że był to 14cm sweeper (50g) i nie było problemu. Dla mnie wydaje się sztywny, ale @Tomek88 który miał go w ręku nie podzielał mojej opinii. Komponenty przyzwoitej jakości, przelotki Fuji - przynajmniej tak są oznaczone na stopkach - ale jakie to nie wiem, specem nie jestem. W Warszawie, na Ursynowie można go obejrzeć i nim pomachać u sprzedawcy z allegro - abella7 - ja tam właśnie kupowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kammien Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Dzięki wszystkim za odpowiedzi , wychodzi na to że będzie wycieczka na Ursynów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokilok Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 To najpierw zadzwoń i dowiedz się o dostępność, podpytaj też o inne sprzęty bo na stanie jest tam furaaa towaru, może wpadnie Ci w oko coś innego.Choć Sakura jest naprawdę całkiem spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Pomachałem tym kijaszkiem na sucho w sklepie,bardzo fajnie się prezentuje.Firma mało znana w naszym kraju,a warta uwagi,ciekawie prezentują się multiki????miłego dnia zawijam się do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Mam SAKURĘ Trinis do 14gr ,w jednym kawałku juz kilka lat . Poradziła sobie nawet ze szczupakiem 73cm . Ma u mnie dożywocie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 MariooW jakim sklepie machałeś sakurą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Mieszkam w Niemczech i tu w sklepie jest bardzo dużo art.firmy Sakura.Ciekawa firma ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Masz lokalizację Starogard dlatego myślałem że coś blisko mogę pomacać. Dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Sakura w pewnym zakresie o ile pamiętam jest też w Warszawie na Spójni - raczej nie sądzę, żeby ją wycofali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja mam Sakure Neo Trinis do 10g Jeśli ktoś chce pomacać to mogę zabrać na Giełdę2 Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Trzymam wskaźnik myszki nad przyciskiem "Wyślij" przelew za zakup jak w tytule SAKURA SPORTISM NEO 662 XH 198cm 14/70g Casting.I tak do końca nie jestem zdecydowany czy to to czego potrzebuję- a wiedzy w temacie żadnej, to pierwsze podejście do kastingu.Cast ma być tylko na ponton i jeziora z multiplikatorem ABU, ma być drugim po "lekkim" zestawie Daiwa Powermesh 210cm 5-28g i stałoszpulowcu.Pomożecie w podjęciu decyzji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Ja bym kupił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokilok Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Mi też ta konkretna Sakura uzupełnia zestaw do ~20g. Sprawdza się bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 No to dwa głosy "za" mi wystarczą w podjęciu decyzji , nie ma co już szukać i dumać któryś tydzień. Zresztą: z drugiej strony- w podobnej cenie- wyboru wielkiego nie ma wśród castingów. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi