mafer Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Byłbym wdzięczny za wszelkie opinie na temat kotwic Mustad 5202BR. Interesują mnie rozmiary 6,8,10 do wobk?łw trociowych i pstrągowych. Cena w por?łwnaniu do Ovner?łw BCX, kt?łrych do tej pory u?źywam jest bardzo zachęcająca i zastanawiam się czy mogą być ich tańszym zamiennikiem. Jak z trwałością i ostrością Mustad?łw. Czy łatwo je rozgiąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Mogą być tańszym zamiennikiem , są mniej ostre, są te?ź słabsze. Nr 10 rozgina się ?źyłką 0,22 a nawet dobrą 0,20. Co do trwałości to na kamieniach czy zaczepach zniszczy się wszystko, nie zauwa?źyłem w nich problem?łw z korozją. Na pewno nie są tyle razy gorsze ile razy są tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Nie znalazłem innego tematu, do którego mógłbym się podpiąć, więc piszę tutaj .Czy orientuje się ktoś, czy w zakamarkach polskiego internetu są gdzieś możliwe do kupienia kotwice Mustad TR78BLN ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamdragonpl Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Kotwica MUSTAD Ultra POINT TG78NP-BN Kevin VanDam Elite Triple Grip / NMU-UPT-TG78NP-BN04 jeśli o te chodzi to mam dostęp . Tak jest w katalogu MUstad - ULTRAPOINT KVD TRIPLE GRIP BN TG78NP-BN/TG78BLN,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi