RKOMrafal Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Chciałbym zaprezentować moje woblerki. Strugam od 2011 roku, a wkręcił mnie w to wszystko Paweł Grzecznik. Moje woblerki można zobaczyć na fejsbooku https://www.facebook.com/wobleryRKOM W moim wątku postaram się prezentować nowe modele, zdjęcia z etapów produkcji, z nad wody itd. Jestem dostępny pod adresem email: woblery.rkom@gmail.com Pozdrawiam serdecznie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RKOMrafal Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RKOMrafal Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RKOMrafal Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Oraz króciutki filmik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Witam, wobki elegancja Francja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Rafały to zdolne bestie woblery eleganckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Mocne wejście ładne i estetycznie wykonane woblerki. Co jak co ale fotel masz zajeb****, zazdroszczę też sobie muszę taki sprawić po remoncie mojej pracowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Mam kilka Twoich woblerów i używam, czasem z naprawdę niezłym skutkiem, tj. połowem Z życzeniami samych sukcesówPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorces Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Bardzo ładna produkcja, świetne miejsce pracy, czysto i wszystko na swoim miejscu, pomaga to na pewno w produkcji. Życzę dalszych sukcesów z samozadowoleniem, bo to najważniejsze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Pasmanteria, łamańce... Już się cieszę! Tak lubię popatrzeć na jedno i drugie...Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RKOMrafal Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Dzięki za miłe przywitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Wyglądają pięknie Mam taką sugestię aby zdjęcia podpisywać wielkością i wagą woblerków (+ ew. info czy F, S, N)Sądzę, że to bardzo przydatne informacje bo na fotkach fotkach ich nie widać. PS>Same zdjęcia również miłe dla oka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Może napisz krótko z czego robisz? Stelaż przez całość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaw34 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Używałem, używam, polecam.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karbusd Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Od tego sezonu również używam tych woblerów, świetny wyrób. Naprawdę warto spróbować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Czy te wobki jeszcze żyją? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Czy te wobki jeszcze żyją?na facebooku sie odezwij do twórcy, odpowiada w miarę na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Witam równiez.Mozna w watku opis wobków z nazw i parametrów,oraz jak z dostepnoscia ?Juz widze ciekawe modele pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Witam równiez.Mozna w watku opis wobków z nazw i parametrów,oraz jak z dostepnoscia ?Juz widze ciekawe modele pozdrawiam.Kolego właściciel wątku był tu ostatnio 18 czerwca 2016 roku, więc chyba się nie doczekasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Oj to widze ze spi na jerku.Ale niestety nie wszyscy maja fejsbooka.Ale jakos ogarne temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RKOMrafal Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Jeszcze raz wielkie dzięki za dobre słowa. Przepraszam za brak odpowiedzi, ale najlepiej w sprawie dostępności itd kontaktować się na email: woblery.rkom@gmail.comPrzy okazji podrzucam małą zapowiedź filmu "produktowego", który powinien ukazać się na wiosnę po dołowieniu kilku kleksów i jaziorów 50+ aby uzupełnić kilka scen PozdrawiamR-KOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi