miras1983 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Witam dobre informacje ze strony Rzgw i Rdoś OPOLE brak spustu wody z Turawy do końca sierpnia pozdrawiamdobra...do końca sierpnia bez obniżania, a od września z grubej rury? do ustalonego w operacie poziomu z ubiegłego roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedz Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 myslę ze nie .po spotkaniu w Rdoś Opole Panie z Rzgw ztwierdziły zetrzeba negocjować wspólnie zrzuty wody i myslą że się dogadamypozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Gratulacje, Wojtku!Wytrwałości i skuteczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Dokładnie!Gratulacje i podziękowania! Porzekadło o kropli, która drązy kamień, a w tym przypadku nawet beton - okazuje się prawdziwe.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 myslę ze nie .po spotkaniu w Rdoś Opole Panie z Rzgw ztwierdziły zetrzeba negocjować wspólnie zrzuty wody i myslą że się dogadamypozdrawiamCzyli na razie sukces ,że tak powiem ,,wakacyjno turystyczny" o ryby nie możecie być spokojni, ale ważne ,że szansa porozumienia jest.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wtedy kiedy sandacz przemieszcza się na głębsze partie wody będą go spuszczać jak wodę w toalecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wtedy kiedy sandacz przemieszcza się na głębsze partie wody będą go spuszczać jak wodę w toalecie.Niestety. Opole wrzuca do wody setki tysięcy pln-ów, które spływają ze zbiornika tak jak to ująłeś. Może trzeba porozmawiać i na ten temat, pewnie pomimo dużych zrzutów wody można by jakoś te ryby zatrzymać w zbiorniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 W jakimś programie oglądałem o buczkach które stawia się przy zaporze przed zrzutem wody i żadna ryba wtedy w okolice zapory nie podejdzie,inwestycja jednorazowa o przyniesie wiele więcej zysków dla miasta z turystyki napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Sezon rozpoczęty a wieści z Turawy nie ma czyż by tak kiepsko było z rybami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Sezon rozpoczęty a wieści z Turawy nie ma czyż by tak kiepsko było z rybami ?ja miałem wieści z kilku łódek już na wieczór 1szego , coś się działo ale bez szału trochę krótkich i jakieś tam kontakty były. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Coś tam połowiłem przez trzy dni ale wielkościowo szału nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYMAL2 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Witam kolegów właśnie wróciłem z Turawy może i nie za wielkie sandacze brały jak kolega Sebastian pisze ale za to ilościowo nie najgorzej brały w przedziale 55 60 takich było sporo fajna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ja łowiłem na ujściu Libawki, padło pare szczupaków. Największy 67cm ale chudy. Na Angelspitzu złapałem sandacza. A wy w jakich miejscach łapaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Na niedzielne otwarcie sezonu Sandaczy zbytnio z wału nie połowili. Za to szczupaczki ładnie dopisały, z Tego co widziałem na zdjęciach złowiono przy wejściu Libawki do Turawy Sandacza 105 cm i trochę mniejszych (ale szału też nie było). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Oby w tą niedzielę bylo podobnie bo podobno mam tam być Edytowane 4 Czerwca 2014 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Kilka sztuk szczupłych w przedziale 60-70 cm z wału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Wczoraj 3 sandacze 63 65 67 w trzy osoby z łodzi ale ogólnie poszło nam chyba nieźle patrzac na innych. Ogólnie kiepsko z braniami na Turawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Z łodzi cisza, przy brzegu na 50-60-cio kilka niewymiarowych okoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 TO potwierdza ze mieliśmy nawet fajne wyniki. Wszystko na koguty ... gum nie chciały tknąć ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYMAL2 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Potwierdzam koguty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jakiej gramatury koguty? Wczoraj padł dwa szczupaki 60 i 65 cm z brzegu w wodzie do kolan. Guma Team Dragon Chucky główka 3g na dużym haku. W tym sezonie pierwszy raz kupiłem te gumy, muszę przyzanć są bardzo łowne na jeziorach, gorzej na wodach płynących. Od maja na różnych łowiskach w sumie 19 szczupaków. W weekend w taki razie porzucam kogutami z łódki na Turawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Panowie a ja z innej beczki...w dniach 2-4.07 mam zamiar popływaż ze znajomymi po Turawie. Macie jakies namiary na noclegi i łodzie do wynajęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 http://www.syrenka.home.pl/page6.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 https://m.facebook.com/uniedzwiedzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 DziękiU Niedzwiedzia wygląda na prawdę fajnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi