Friko Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Przez caly dzien mocno dmuchalo, musielismy zrobic przerwe w lowieniu i dopiero po poludniu warunki pozwolily na wplyniece: Wieczorem uroczysta kolacja i oficjalne rozpoczecie spotkania - jerkbaitowa brać w komplecie: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Dzis walczymy dalej, chociaz rano znowu dmucha fest c.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Tomasz gdzie wąsy masz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Tomek jest w realu zupelnie niepodobny do tego goscia z avatara Dzis na porannej turze bez rewelacji, wiec mamy przerwe w lowiniu do poppoludnia kiedy miejmy nadzieje przestanie wiac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Przez caly dzien mocno dmuchalo, musielismy zrobic przerwe w lowieniu i dopiero po poludniu warunki pozwolily na wplyniece:20140620_201451~2.jpg 20140620_184051~2.jpg 20140620_184054~2.jpg Wieczorem uroczysta kolacja i oficjalne rozpoczecie spotkania - jerkbaitowa brać w komplecie: 20140620_210203~2.jpg 20140620_210257~2.jpgFajny skład, żałuję że mnie nie tam nie ma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Kiedy nad zegrzem będzie można zobaczyć takie łuki na echu? Chyba że leszczy Zróbcie jakąś wideorelację z Turawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Grupowa fotka z naszego spotkania: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Tylu chłopa i nie ma rybek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Ano właśnie Mario walcz do końca, bo na Ciebie licze najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Tylu chłopa i nie ma rybek?Bo na rybach świat się nie kończy Ważniejsza jest dobra atmosfera i możliwość poznania kolegów. Powodzonka koledzy i łowić, łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Taaa... zamiast lowic to stacjonuja przy pieczonym prosiaku Eee tam to słabi wędkarze... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Super sprawa taki zjazd pozdrawiam Wysłane z mojego SM-P605 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Nie wiem kto pływał z Niedźwiedziem,ale chyba Ty Pawle,a my kręciliśmy się koło Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Dojechałem do domu - SUPER IMPREZA - Dzięki Wszystkim za spotkanie. Pozdrawiam / Andrzej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Ja też juz w domku Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję Wszystkim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Andrzej czekam niecierpliwie na twoje zdjęcia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Byłem, wędkowałem, jadłem, gadałem. Ryby ewidentnie żreć, ścierwa, nie chciały ( a taki ładny kijaszek ukręciłem ), natomiast towarzysko baaardzo udany wyjazd. Dziękuję wszystkim współuczestniczącym Pozdrawiam,Fatso 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 I ja juz w domu jestem . Droga długa ale bez przeszkód pozdrawiam wszystkich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Dzięki wszystkim atmosfera jak zawsze super. Bardzo udane spotkanie . Ryby odbijemy sobie na następnym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteDevil Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 My też już w domach z Januszem. Wyjazd bardzo udany, towarzystwo ekstra. Szkoda że ryby nie gryzły. Czekam na kolejne spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Myślę że będę w stanie w ciągu kilku najbliższych dni podrzucić aktualne info z Turawy bo właśnie zaczynam tu spotkanie z grupą znajomych z jerkbaita Na razie Turawa przywitała nas słoneczkiem, zaczyna też trochę wiać, jak będzie zobaczymy. Pensjonat U NIEDZWIEDZIA jak zawsze goscinny 20140619_123643.jpg c.d.n.Niedźwiedź faktycznie niedźwiedziowato wygląda..... . Co do pogody faktycznie do bani była . Czwartek, piątek i sobotę spedziłem na łódce na Wigrach i Litwie i lekko nie było. Duże jeziora . Fala jak cholera, później cisza. Następnie kilka ulew i trochę słońca. I tak w kółko. Z elektrykiem ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Tak to chyba wszędzie było, dobrze, że małopolskim pstrągom to nie przeszkadzało.Ja za to wróciłem ze zmarzniętym przyrodzeniem, zapaleniem zatok i generalnym niedosytem, jak to na rybach. Gratuluję zlotu chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 i ja dotarłem, czas odespać ...zlot mistrzostwo świata! towarzystwo rekompensowało z nawiązką brak ryb i Turawskie 10 w skali Beaufora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ciesze sie ze wszyscy szczesliwie dotarli do domów, my z mariuszem również i tym razem udało się że 'misie' nas nie wysuszyly Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim za spotkanie, na jerkbaicie są naprawdę świetni ludzie i takie spotkania to potwierdzają. Wiem że część uczestników ostrzy sobie zęby na rewanż na Turawie, bo to świetna sandaczowa woda chociaż chimeryczna - jakby się ktoś z Was chłopaki wybierał dajcie znać na priv, ja jak się uda też planuję w tym roku zajrzeć jeszcze nad Turawę. Zatem - do zobaczenia nad wodą 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi