Skocz do zawartości

TURAWA

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

Przez caly dzien mocno dmuchalo, musielismy zrobic przerwe w lowieniu i dopiero po poludniu warunki pozwolily na wplyniece:

attachicon.gif20140620_201451~2.jpg

attachicon.gif20140620_184051~2.jpg

attachicon.gif20140620_184054~2.jpg

Wieczorem uroczysta kolacja i oficjalne rozpoczecie spotkania - jerkbaitowa brać w komplecie:

attachicon.gif20140620_210203~2.jpg

attachicon.gif20140620_210257~2.jpg

Fajny skład, żałuję że mnie nie tam nie ma :(

• Like 2

Myślę że będę w stanie w ciągu kilku najbliższych dni podrzucić aktualne info z Turawy bo właśnie zaczynam tu spotkanie z grupą znajomych z jerkbaita :)

Na razie Turawa przywitała nas słoneczkiem, zaczyna też trochę wiać, jak będzie zobaczymy. Pensjonat U NIEDZWIEDZIA jak zawsze goscinny

attachicon.gif20140619_123643.jpg

c.d.n.

Niedźwiedź faktycznie niedźwiedziowato wygląda..... . Co do pogody faktycznie do bani była . Czwartek, piątek i sobotę spedziłem na łódce na Wigrach i Litwie i lekko nie było. Duże jeziora . Fala jak cholera, później cisza. Następnie kilka ulew i trochę słońca. I tak w kółko. Z elektrykiem ciężko. 

Ciesze sie ze wszyscy szczesliwie dotarli do domów, my z mariuszem również i tym razem udało się że 'misie' nas nie wysuszyly ;)

Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim za spotkanie, na jerkbaicie są naprawdę świetni ludzie i takie spotkania to potwierdzają.

Wiem że część uczestników ostrzy sobie zęby na rewanż na Turawie, bo to świetna sandaczowa woda chociaż chimeryczna - jakby się ktoś z Was chłopaki wybierał dajcie znać na priv, ja jak się uda też planuję w tym roku zajrzeć jeszcze nad Turawę.

Zatem - do zobaczenia nad wodą :)

• Like 8