Skocz do zawartości

TURAWA

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

Wielkie podziękowania dla Friko za organizację "festiwalu" :).

Miałem CHYBA jedno branie :).

Najbardziej się ciesze z faktu, że dla niektórych nie jestem już bezosobowymi literkami na monitorze i mogłem im uścisnąć grabę w tzw. realu.

P.S Tomasz_S albo zapuść wąsy :) albo zmień avatara :)

P.S. 2 - Majtki mi wyschły, a rozporek został odblokowany :)

Edytowane przez Jack__Daniels
  • Like 2

Witam Panowie ! Przysłuchuje się waszym wyprawom i za tydzień wybieram się z rodzinką na urlp, podpowiedżcie jakie gumy(kolory i wielkości) oraz gramatura główek na sandacza, a co zakupić na okonka i czy wogle coś gryzie ???

Z góry wielkie dzięki !!!

Dzięki Chłopaki za miłe słowa. Co do spotkania – zaostrzyło tylko apatyt. Mam wielki niedosyt, jestem “niewychytany” jak to mówią na Śląsku. Gdyby tak można powtórzyć w bardziej dogodnej aurze (wiatr, fala) jestem zdecydowany przyjechać. Co do samego zlotu – widać na fotkach, doborowe Towarzystwo, wspaniała atmosfera. Niedźwiedź okazał się dobrym gospodarzem, duże wsparcie, życzliwy Gość. Piwo “Namysłów” rewelacja, praktycznie butelka przyklejona do łapy, kuchnia to samo, podłapałem dwa kilo – masakra... :D  W trakcie wieczornych spotkań na “kanapie” urabialiśmy @Friko o kolejną forumową imprezę, może się uda... Gdyby jednak nie wypaliło to kilku z nas ma zamiar dołączyć do Pucharu Głowatki jako nieformalna reprezentacja Jerkbait-a.

Pozdrawiam Serdecznie / Andrzej

• Like 2

Andrzej z nieoficjalnych źródeł wiem że klika osób wybiera się na Turawe w połowie lipca. Ma być lepiej i z pogodą i z rybami ... kilka osób wyraziło chęć przyjazdu wiec może coś z tego będzie . Zobaczymy. Ja w każdym razie urabiam żonę i staram się przekonać że to świetne miejsce na urlop :D

Edytowane przez Tomasz eS
  • Like 3

Andrzej z nieoficjalnych źródeł wiem że klika osób wybiera się na Turawe w połowie lipca. Ma być lepiej i z pogodą i z rybami ... kilka osób wyraziło chęć przyjazdu wiec może coś z tego będzie . Zobaczymy. Ja w każdym razie urabiam żonę i staram się przekonać że to świetne miejsce na urlop :D

Tomasz jak masz ochotę być w połowie Lipca to musisz się śpieszyć :) 11-13, są eliminacje do GPP . Więc większość miejsc może być zarezerwowana .

Ja osobiście zabieram żonę z córką i jadę już 09 - 13, oczywiście nocleg U Niedźwiedzia.

Edytowane przez WhiteDevil
  • Like 2