Jack__Daniels Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Wielkie podziękowania dla Friko za organizację "festiwalu" .Miałem CHYBA jedno branie .Najbardziej się ciesze z faktu, że dla niektórych nie jestem już bezosobowymi literkami na monitorze i mogłem im uścisnąć grabę w tzw. realu. P.S Tomasz_S albo zapuść wąsy albo zmień avatara P.S. 2 - Majtki mi wyschły, a rozporek został odblokowany Edytowane 23 Czerwca 2014 przez Jack__Daniels 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 P.S. 2 - Majtki mi wyschły, a rozporek został odblokowany Dosyć blisko się poznaliście 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) O cholera,to w może dobrze ,że nie podpływałem Edytowane 23 Czerwca 2014 przez kogut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Duże fotki z Turawy pod linkiem: http://www.andrzejstanek.pl/post/60 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Andrzej zdjęcia świetne jak zawsze, jeszcze bardziej mi gul skacze że mnie tam nie było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ale klimacik oddałeś Andrzej , przez chwilę się przeniosłem do was :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seru33 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Witam Panowie ! Przysłuchuje się waszym wyprawom i za tydzień wybieram się z rodzinką na urlp, podpowiedżcie jakie gumy(kolory i wielkości) oraz gramatura główek na sandacza, a co zakupić na okonka i czy wogle coś gryzie ???Z góry wielkie dzięki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Andrzej super foto relacja , na pewno nie do końca fotki oddadzą klimat jaki tam mieliscie ale za pewno było zajebiscie , gulll skacze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Duże fotki z Turawy pod linkiem: http://www.andrzejstanek.pl/post/60 Mam bardzo ważne pytanie: co to za browar w zielonej ciekawej butelce na zdjęciu nr.60? Może być na prv:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrklim Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Mam bardzo ważne pytanie: co to za browar w zielonej ciekawej butelce na zdjęciu nr.60? Może być na prv:)http://alterbeer.blogspot.com/2012/11/namysow-pils.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Duże fotki z Turawy pod linkiem: http://www.andrzejstanek.pl/post/60 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcys1973 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Andrzej, super fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedz Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 pozdrawiam wszystkich 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteDevil Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Duże fotki z Turawy pod linkiem: http://www.andrzejstanek.pl/post/60 Super foty Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 pozdrawiam wszystkichWidziałem ze wczoraj woda juz się uspokoiła i jakieś smoki wyjechały z wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Dzięki Chłopaki za miłe słowa. Co do spotkania – zaostrzyło tylko apatyt. Mam wielki niedosyt, jestem “niewychytany” jak to mówią na Śląsku. Gdyby tak można powtórzyć w bardziej dogodnej aurze (wiatr, fala) jestem zdecydowany przyjechać. Co do samego zlotu – widać na fotkach, doborowe Towarzystwo, wspaniała atmosfera. Niedźwiedź okazał się dobrym gospodarzem, duże wsparcie, życzliwy Gość. Piwo “Namysłów” rewelacja, praktycznie butelka przyklejona do łapy, kuchnia to samo, podłapałem dwa kilo – masakra... W trakcie wieczornych spotkań na “kanapie” urabialiśmy @Friko o kolejną forumową imprezę, może się uda... Gdyby jednak nie wypaliło to kilku z nas ma zamiar dołączyć do Pucharu Głowatki jako nieformalna reprezentacja Jerkbait-a. Pozdrawiam Serdecznie / Andrzej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Andrzej z nieoficjalnych źródeł wiem że klika osób wybiera się na Turawe w połowie lipca. Ma być lepiej i z pogodą i z rybami ... kilka osób wyraziło chęć przyjazdu wiec może coś z tego będzie . Zobaczymy. Ja w każdym razie urabiam żonę i staram się przekonać że to świetne miejsce na urlop Edytowane 24 Czerwca 2014 przez Tomasz eS 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Ja w każdym razie uprawiam żonę i staram się przekonać że to świetne miejsce na urlop A więcej szczegółów może? :) Edytowane 24 Czerwca 2014 przez doktorek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 A więcej szczegółów może? :) Hahah Już poprawiłem telefon zasugerował mi chyba jak do tego tematu podejść najlepiej haha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteDevil Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Andrzej z nieoficjalnych źródeł wiem że klika osób wybiera się na Turawe w połowie lipca. Ma być lepiej i z pogodą i z rybami ... kilka osób wyraziło chęć przyjazdu wiec może coś z tego będzie . Zobaczymy. Ja w każdym razie urabiam żonę i staram się przekonać że to świetne miejsce na urlop Tomasz jak masz ochotę być w połowie Lipca to musisz się śpieszyć 11-13, są eliminacje do GPP . Więc większość miejsc może być zarezerwowana . Ja osobiście zabieram żonę z córką i jadę już 09 - 13, oczywiście nocleg U Niedźwiedzia. Edytowane 24 Czerwca 2014 przez WhiteDevil 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Artek będę się starał . Choć po drugiej stronie stoi Dunajec i górskie klimaty. Zobaczymy. Lipiec długi jest . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drabek Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Panowie weekend 12-13.07.2014 radzę odpuścić bo woda "zamknięta" do wędkowania.....i nie połowimy... http://www.pzw.org.pl/opole/wiadomosci/98677/60/czasowe_ograniczenia_w_wedkowaniu_na_zbiornikach_kluczbork_i_tur PozdrawiamDrabek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 ......Gdyby jednak nie wypaliło to kilku z nas ma zamiar dołączyć do Pucharu Głowatki jako nieformalna reprezentacja Jerkbait-a. Pozdrawiam Serdecznie / Andrzej Andrzej na Głowatkę i tak jedziemy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Piotrek - szykuje się niezła ekipa! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Andrzej jakim szerokim obiektywem robiłeś te foto na turawie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi