Skocz do zawartości

TURAWA

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Witam szanownych kolegow,za 2 dni chcialbym się pierwszy raz w zyciu wybrać na Turawe na sandacze i sprobowac swoich sil na tej wodzie.I tu mam prosbe,czy ma ktoś i moglby podeslac mapke batymetryczna tego zbiornika w obojętnie jakiej formie(najlepiej wersje na elitke ale to bardzo pobozne zyczenie już)A może moglby ktoś się podzielić logami z których później mogę stworzyć mapke i odeslac pomocnej osobie już w gotowej formie mapy.Wiem ze to raczej temat tabu,bo każdy strzeże swoich miejscowek,ale przecież sama mapa nie lowi ryb tylko raczej pomaga wyciagnac jakies wnioski.Za ewentualna pomoc z góry dzięki.Pozdro,Rafal

Jako takiego planu to nie ma-nie istnieje, gdyż jest to zbiornik zaporowy ze zmieniającymi się głębokościami.

Jest plan okolic przed zalaniem tych ziem; http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7f03c0381ed5e76e. Wujek google zawsza coś znajdzie, trochę inicjatywy od siebie, wszyscy czekają aż dostaną na tacy.

Takie zdjęcie jak podales to rzecz oczywista.Normalne ze przed napisaniem posta najpierw zapytałem wujka googla o zdanie,jak chcesz podesle ci jeszcze inne foto tego zbiornika które jest mało znaczace.Co do planu to podejrzewam ze już dawno istnieje,bo koledzy z forum już kiedyś pisali ze będą zbierac dane.Rownie dobrze  mogę powiedzieć ze mietkow to tez zaporowka ze zmieniającymi się glebokosciami a pomimo tego mam już plan polowy zbiornika którego co rok będę aktualizowal,wiec mapa zawsze jako taka będzie pomimo tego ze kopary caly czas tam drążą.A co do tych co czekaja na gotowe na tatcy niestety nie naleze(zawsze jestem gotow do nawiązania współpracy z kozyscia obupolną)Pozdro,Rafal

• Like 1

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...