pabik Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Jak koledzy z wynikami , bo od środy będę na Turawie , ale znając moje szczęście to akurat w tym czasie ryby zapadną się pod ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Byliśmy pare dni temu, lipa, na razie sandacze maja wakacje. Gorzej, ze okonie tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=k_Sm0vgfBp8 niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Jak ostatnio z wynikami słabo, to masz duże szanse, że trafisz te idealne 1-2 dni. Takie chwile na ogół zdarzają się 1 raz w miesiącu, może akurat Tobie się poszczęści.Pogoda zapowiada się znośna, bo przy wiatrach wędkowanie często ogranicza się do poranka i wieczora. Nie poddawaj się, machaj wędą, ryby będą! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Z okoniem cisza, same maluchy na płytkiej wodzie. Sandacz 30-40cm, jest go od groma, poszukaj na 4-6 metrowej widzie, w weekend była niezła zabawa, bardzo delikatnie uderza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi22 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 W ten weekend Turawa odpada bo zawody i zbiornik wyłączony z wędkowania z łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Jakie zawody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 No bez jaj , jeden weekend w roku mam zamiar spędzić na Turawie , a tu taki babol (no właśnie jakie zawody) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Nasze koło ma zawody w sobotę od godziny 14-ej.Na pewno nie blokujemy zbiornika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi22 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Indywidualne Mistrzostwa Okręgu w wędkarstwie spinningowym seniorów i juniorów. Oczywieście info jest ale o zamknięciu zbiornika zapomnieli napisać zresztą tak jak w tamtym roku. Wypłyneliśmy pontonem na 10 minut i zaczeli przeganiać z wody bo zawody i grozić. Info pewne bo dzwoniłem do PRZEWODNICZĄCEGO OKRęGOWEGO KAPITANATU SPORTOWEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi22 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 a tu info o zawodach http://www.pzw.org.pl/okregowy_kapitanat_sportowy/wiadomosci/136293/61/indywidualne_mistrzostwa_okregu_w_wedkarstwie_spinningowym_senio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Tak myślałem,ale od 13-ej woda wolna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi22 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 tego nie wiem powiedział mi ze 3-4 września zawody ale możliwe że tak. Z wielką łaską odpowiadał a wiec info było ograniczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Wyniki...Dwa dni,słabiutko...http://www.pzw.org.pl/opole/wiadomosci/137498/66/relacja_z_indywidualnych_mistrzostw_okregu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-es Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-es Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Turawska zupa Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzik21 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 A jak wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1201 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Nie byłem na Turawie parę tygodni i widać, że jak jest flauta zakwit sinic na całego. Kurcze a przy dużym stanie wody miało już tego problemu nie być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Wyniki słabiutkie...A sinice mają się dobrze ponieważ upały i zero wiatru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzik21 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 W takim razie w weekend ponownie potrenuję Odrę, chociaż i tam nie najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-es Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Od soboty dzień w dzień na wodzie. Jedno branie... Dzisiaj przerwa. Wszyscy z którymi rozmawiam na wodzie potwierdzają słaby sezon. Ten rok jak i poprzedni. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzik21 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Dzisiaj 5h na Turawie, od samego rana. W jednym z pierwszych rzutów około wymiarowy szczupak, potem sandacz wielkości gumy i na końcu jeden spad czegoś większego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 A jak woda?Zielona?Poziom wody się obniża?Jutro się wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-es Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Wiatr rozwiał skorupę. Woda opada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi