cabage Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Wczoraj kolega machnął parę fajnych rybek. Szczupak 98 cm na koguta i dwa sandacze 67 i 74. Dzisiaj inny tez dwa sandacze 62 i 70. Tak że coś sie dziać zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzik21 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 I jak weekendowe wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Gryzły bardzo dobrze,zabawa przednia ... Edytowane 18 Września 2016 przez chlodnica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-es Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Wieje. Ciężko ustać na kotwicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Wieje. Ciężko ustać na kotwicy.Ale za to ryby biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glider Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Cześć Panowie.Chciałem się wybrać się z Warszawy w przyszłą niedzielę na Turawę. Powiedzcie warto ?.Czytam o tym zbiorniku że sandacze są i gryzą u nas na Mazowszu już dawno nie gryzą bo je zjedzono.Jadę ze swoim tatą który ze względu na wiek i stan zdrowia rzadko może jechać na ryby więc fajnie jak by nie było na pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Odnośnie optymistycznych wpisów powyżej, dotyczących poprzedniego weekendu, nie chciałem zabierać głosu ale skoro zrobiły one na Tobie na tyle duże wrażenie że chcesz tłuc się z Warszawy by zawitać nad Turawą powiem Ci jak to wyglądało z mojego punktu widzenia... W sobotę faktycznie ponoć połapano w niedzielę natomiast, chłopak który poprzedniego dnia miał około 10 rybek na łodzi, przez 6 godzin był bez kontaktu. Także byłem na wodzie w niedzielę i nie widziałem by złowiono cokolwiek... I taka jest Turawa... nawet jak usłyszysz że jest świetnie radzę się nie nastawiać specjalnie na ryby bo może być różnie... poprostu pojedź sobie z tatą posiedzieć na rybach i nic więcej ;- 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzik21 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Potwierdzam, byłem w tą sobotę- 5h zakończyłem dwoma króciakami. Oprócz tego widziałem z dwie złowione ryby, a łodzi mnóstwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Byłem z kolegą na weekend.W sobotę 11h na łodzi,coś tam gryzły ale bez szału..parę krótkich i 70.W niedzielę 7h.Do 10:00 jeden krótki i 65, później brak kontaktu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Cześć Panowie.Chciałem się wybrać się z Warszawy w przyszłą niedzielę na Turawę. Powiedzcie warto ?.Czytam o tym zbiorniku że sandacze są i gryzą u nas na Mazowszu już dawno nie gryzą bo je zjedzono.Jadę ze swoim tatą który ze względu na wiek i stan zdrowia rzadko może jechać na ryby więc fajnie jak by nie było na pusto.Jeżeli trafisz " w ten dzień" to połowisz. Generalnie trzeba mocno kombinować z przynętami i miejscówkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Wszystko zmierza do tego, że dopóki wszystkie wody w Polsce nie będą prywatne dopóty z rybami będzie jak jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander+ Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Wszystko zmierza do tego, że dopóki wszystkie wody w Polsce nie będą prywatne dopóty z rybami będzie jak jest. Podam przykład z moich stron odkąd woda 100 hektarowa przeszła w ręce prywatne zbiornik został dosłownie wyczyszczony w przeciągu 3 lat... ...przed za nim dostał się w ręce prywatne i był rękach państwowych że tak powiem...łowiło się setki sandaczy w sezonie...fotka i do wody taka zabawa była..zaliczenie kilkanaście "pstryków" w ciągu paru godzin było normą... ...obecnie łowi się klika sztuk w sezonie...i trzeba się napocić...także z tymi wodami i oddawaniem w ręce prywatne bym raczej się głęboko zastanowił na moim przykładzie... ...dobrze że zostały mi fotki i wspomnienia raju wędkarskiego który miałem niestety... ...ott pozwoliłem sobie na taki mały off topic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Zander+, a możesz napisać o którą to wodę chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik1978 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 (edytowane) Wszystko zmierza do tego, że dopóki wszystkie wody w Polsce nie będą prywatne dopóty z rybami będzie jak jest.Ty tak na poważnie ??? Ty myślisz , że prywatne to od razu obfite, klucz tkwi w mądrości gospodarza danego akwenu.....bez względu czy to będzie prywatny byznes czy pod zarządem danego okręgu, no i tak po za tym bardzo egoistyczne podejście, nie każdy forsą s..a , a gdzie pójdzie łowić młodzież , tudzież inni ubożsi wędkarze , myślisz , że każdego będzie stać aby połowił tam gdzie chce ,nawet w swoim ,,okręgu,, gdzie za każdą wodę będą zdzierali kasę, po za tym ilu będzie takich co będą tylko doili z tego co zastali a nic nie zarybiali,uwierz mi , że takich będzie najwięcej...aby tylko szybko kaska wpadła. Edytowane 30 Września 2016 przez kornik1978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Prywatne nie znaczy drogie. Zbiornik karpiowy Uroczysko to potwierdza.Niestety gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzik21 Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 W niedziele ponownie odwiedziłem Turawę. Efekt 5h łowienia to jeden około 60cm sandacz. Generalnie kiepsko, łodzi mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 My z kolegą od piątku będziemy walczyć , ciekawe czy pogoda pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 My z kolegą od piątku będziemy walczyć , ciekawe czy pogoda pozwoliCzarno to widzę, może chwilę rano i chwilę wieczorem, trochę mało.Planowałem podobnie, ale w sytuacji takiego wiatru chyba skończy się na Odrze. A szkoda miałbym towarzystwo na Turawie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 wbijaj śmiało my stanocjumemy na syrencje pytaj o pabika to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 pabik,jaką łodzią pływacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Bierzemy ze syrenki ,nie bardzo chce mi się ciągnąć swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Też będę w ten weekend . ...Oby tylko mocno nie dmuchało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 W niedzielę też będziecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Też,jak aura pozwoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 jakby coś to może jakieś "after party" mój nr 609881088 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi