Greg1407 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Coś ze Mamuśeke przyłupał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Coś ze Mamuśeke przyłupał Szczupaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmataxx Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Panowie na jakiej głębokości stały sandacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) Dzisiaj był Armagedon.Mało głowy nie urwało.Na wodzie tylko 2 łodzie włącznie z moją. Sorki,ale fotka się odwróciła. Obróciłem Edytowane 4 Listopada 2016 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzik21 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 A rybki chociaż współpracowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Wczoraj jak i dzisiaj po kilka kopnięć,pogoda tragedia.Byłem z kumplem i wynik remisowy 1-1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek112 Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Tak jak mówicie. Wyniki nie są złe. Zawsze coś się złowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzik21 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Orientuje się ktoś czy slip na Rybaczówce nadal otwarty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Od 1 Listopada raczej zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Orientuje się ktoś czy slip na Rybaczówce nadal otwarty?Dzisiaj się dowiadywałem.Nadal otwarty i podobno 15 zeta koszt.A dzisiaj pogoda miód-malina i brań ni ma >>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) E tam,coś dziobało Edytowane 6 Listopada 2016 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Coś dziobało,ale słabo....chyba Was widziałem (zielona łódka?)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Nie, szaroczerwony F420 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Nie widziałem Was(może nie te rejony). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Orientuje się ktoś czy slip na Rybaczówce nadal otwarty?Na syrence jest super slip,ale mówie o tym betonowym za domkami letniskowymi,najlepiej do nich zadzwoń i wszystko powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzik21 Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 No właśnie nigdy nie wiedziałem czyj to slip jest, do którego ośrodka należy. Może jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Tak zapytam, skubie coś na tej Turawie ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Planujemy wypad w czterech na Turawe w terminie 11-13 listopad. Moze z pontonami,moze trzeba bedzie wynajac lodki. Ktora mete polecacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Syrenka jest ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Dzieki.Bylem,dawno temu i spalem wlasnie w Syrence. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 I zawsze możesz spotkać jakiegoś znajomego z forum Ja powinienem być 11 i 13. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Ten betonowy slip został wraz z przyległym terenem jakiś czas temu sprzedany przez właściciela Syrenki, właścicielowi salonów samochodowych "Lellek" - Andrzejowi Lellek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Ten betonowy slip został wraz z przyległym terenem jakiś czas temu sprzedany przez właściciela Syrenki, właścicielowi salonów samochodowych "Lellek" - Andrzejowi LellekTylko czekać jak otworzy wypożyczalnię "Garbusów" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 No właśnie nigdy nie wiedziałem czyj to slip jest, do którego ośrodka należy. Może jakieś namiary?Jest do niego wjazd przez syrenke ale chyba niepowinni robić problemu właściciele Syrenki żeby przepuścili Auto z łodzią na ten slip Ten betonowy slip został wraz z przyległym terenem jakiś czas temu sprzedany przez właściciela Syrenki, właścicielowi salonów samochodowych "Lellek" - Andrzejowi LellekAle niewidziałem tam żadnej tablicy że to teren prywatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Ten slip jest zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi