jaccoo1 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Koledzy, był ktoś wczoraj, przedwczoraj na Turawce?Dzieje się coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Czy orientujcie się, gdzie można jeszcze wypożyczyć łódkę na piątek, oprócz syrenki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimret Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Czy orientujcie się, gdzie można jeszcze wypożyczyć łódkę na piątek, oprócz syrenki? Zygmunt Spyra 602623598 fajna 5 metrowa łódka, restauracja u grubego też 5 metrowa i chyba ośrodek u niedźwiedzia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Dzwoniłem, niestety już pościągał je z wody ????Ale dzięki za pomoc ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 U niedźwiedzia też nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Syrenka też nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Spania tez nie ma w Syrence i u Niedzwiedzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 O spanie się nie pytałem, chcielibyśmy z kolegą wyskoczyć na jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Załatwiłem łódź w Skorpionie. Jak by ktoś jeszcze chciał, to mają jeszcze jedną wolną, 6-osobową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Koledzy, był ktoś wczoraj, przedwczoraj na Turawce?Dzieje się coś ?Prawie codziennie jestem na wodzie.Brania rzadkie ale za to piękne uderzenia.Pogoda też ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Znajomy połowił ale na płytkim i to sandacze w przedziale 60-70 cm, więc bez tragedii. Pod śluzą podobno biją same kruciaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Bedziemy we 4-ch od piatku do niedzieli,jestesmy zieloni jezeli chodzi o Turawe.Kolezenskie wskazowki mile widziane Bedziemy mieszkac przy jakies restauracji lesnej? Moze moj tel.602 727 287 Darek. Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Szukajcie ryb na echo lub przyklejajcie się tam gdzie będzie zgrupowanie łodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Dzieki-to podstawa na nieznanej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Na tej wodzie czasem nawet nie ma miejsca ,żeby się przykleić wszystkie łodzie w jednym rejonie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Ważne żeby kulturalnie się wciskać Do zobaczenia na wodzie Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Czasami tam gdzie łódki to wyników brak - wielokrotnie się już o tym przekonałem Ostatnim weekendem niektórzy to łowili na śluzie albo i W śluzie Takie parcie mieli na rybę a o przepisowej odległości mowy nie było Do jutra Panowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 A ja pływam gdzie luda mało lub wcale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Panowie a co slip na Rybaczówce juz zamknięty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi22 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 koledzy bardzo opuścili wodę na turawie bo nie byłem trzy tygodnie i zastanawiam się ile od wody stoi moja łódz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzik21 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Slip na Rybaczówce zamknięty, więc możliwości wodowania ograniczone. Woda jeśli spadła to bardzo nie wiele przez ostatni czas więc nie masz co się martwić. W porównaniu z analogiczną porą roku zeszłego można powiedzieć, że stan wody bardzo wysoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Podpowiecie gdzie osobówką dojadę i sie zwoduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Może ktoś chętny jutro na Turawę,ale musiałby mnie zabrać z Częstochowy? Dysponuję łodzią z silnikiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Chętnie bym pojechał i przyjechał ale praca ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi