olek520 Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Ale w sobotę to już mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Kogut,gdzie zwodujesz twoje F-kę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmx Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Witam,Dzwoniłem dzisiaj do ośrodka Jowisz i mają czynny slip. Koszt to 30 zł i można również zostawić samochód w bezpiecznym miejscu. Dla zainteresowanych podaje nr telefonu 774212177 Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 30 zł za slipowanie łodzi.... przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmx Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgadzam się z Tobą że to przesada ale jak nie ma gdzie tego zrobić to nie ma wyjścia Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 To polecam przystać Grobla zaraz obok przystani PZW. tam za slipowsnie o ile mnie pamięć nie myli bierze 10 zł. A warunki i slip ma bez wątpienia najlrpsze na całym zbiorniku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Numer telefonu do przystani Grobla. Pan Bolek+48601500809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-es Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Dzisiaj mało łódek na wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) taaa tylko w rogu kotorskim 15 łodzi naliczyłem A sandacz grzecznie spał, przynajmniej do 9.00 Edytowane 20 Listopada 2016 przez spinspektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruha41 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Trzeba przyznać że dziś od strony Kotorza łódek sporo, w sumie na wale też dużo osób było. Ja łowię z brzegu i widziałem tylko jednego typa co złowił sandacza a ludzi trochę było. Szkoda że skończył tak nie inaczej bo ponad 80cm miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek112 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Było tak jak piszecie. W rogu kotorskim dużo ludzi a sandacz jak byto wyczuł i poszedł gdzie indziej i fajnie brał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) Na jeziorze czy brzeg ? Edytowane 20 Listopada 2016 przez spinspektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Było tak jak piszecie. W rogu kotorskim dużo ludzi a sandacz jak byto wyczuł i poszedł gdzie indziej i fajnie brał.Gryzł to w sobotę, dziś miał wolne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Gryzł to w sobotę, dziś miał wolne A u mnie odwrotnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmx Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 To polecam przystać Grobla zaraz obok przystani PZW. tam za slipowsnie o ile mnie pamięć nie myli bierze 10 zł. A warunki i slip ma bez wątpienia najlrpsze na całym zbiorniku.Dzwoniłem dzisiaj i bierze 20 zł Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 No prosze to cena najwidoczniej poszła w góre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmx Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 I nie był zadowolony że dzwoniłem. Mówił że nr ma zastrzeżony a ostatnio ma dużo telefonów z pytaniem np. czy biorą ryby o godzinie 23 czej :-) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 To nie dobrze. Zawsze można telefon wyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romo Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 jak tam panowie sobota i niedziela na turawie były jakieś brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Wczorajszy poranek na Turawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 (edytowane) Gruby ten lód ? Edytowane 6 Grudnia 2016 przez cabage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 (edytowane) Grube to to jeszcze nie jest. Myślę że odpuści.Zresztą już wczoraj popołudniu "zmalał"...Aha,Cabage,ekstra avatar... Edytowane 6 Grudnia 2016 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Grube to to jeszcze nie jest. Myślę że odpuści.Zresztą już wczoraj popołudniu "zmalał"...Aha,Cabage,ekstra avatar... Twój też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-es Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Czy Turawa skuta lodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drabek Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Czy Turawa skuta lodem?Będąc przejazdem, zajrzałem wczoraj na jeziorko i tylko brzegi były w cienkim lodzie, reszta wody otwarta do wędkowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi