krzysiek-es Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Dzięki wielkie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Dzięki wielkie To jak, atakujesz w ten weekend?Szkoda, ja nie mogę w ten weekend, ale w następnym tygodniu być może. Jak wiatr pozwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-es Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Atak koniecznie. A czy się da zwodować wyjdzie w praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Dzisiejszy wschód na Turawie... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-es Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Bajka. Czyli jedynym przeciwnikiem jest leń i wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Dzisiejszy wschód na Turawie...a efekty? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Słabo.Pływało ok.10 łodzi,dużo maluchów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruha41 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Panowie da coś jeszcze z brzegu porzucać czy już lód złapał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Fajny wschód - uwielbiam ten zapach Turawy , kiedy wypływamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Bartek,jutro !Jak nie jak TAK !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Gdzie można się jeszcze zwodować? Czy na przystani Grobla jest jeszcze otwarte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmx Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Masz nr na forum więc zadzwoń i zapytaj. 2 tygodnie temu było otwarte Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Jak tam koledzy wyniki, gryzło coś dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tojo Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Największa bolączka Turawy,brak kontroli,kontroli i jeszcze raz kontroli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tojo Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Jestem trzeci rok na Turawie i to co robią (kłusują po 3-4 komplety ) pseudo wędkarze z konina woła o pomstę do nieba.Gdy im zwrócił uwagę kierownik PZW dwa lata temu że tak nie powinno być,i mogą zostać ukarani, odpowiedzieli że Kuba ichtiolog to ich kolega i niczego się nie boją.Rano wczas zawsze trolowali.A gdzie strażnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Największa bolączka Turawy,brak kontroli,kontroli i jeszcze raz kontroliNo i na co to piszesz tu.. to ze brak kontroli to kazdy "wtajemniczony" wie a teraz przeczytaja ze niema i prawie nad wode bez karty ,Bo nie kontrolują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Na Turawie byłem kontrolowany, a jestem tam 2-3 razy w roku, nie jest tak źle.Wybieram się jutro na dwa dni łowienia, mam nadzieję na parę brań i jakąś szansę na sukces w samej końcówce sezonu. A jeśli nie, to i tak będzie przyjemnie w miłym towarzystwie, byle pogoda dopisała.Ktoś jeszcze będzie na wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Jestem trzeci rok na Turawie i to co robią (kłusują po 3-4 komplety ) pseudo wędkarze z konina woła o pomstę do nieba.Gdy im zwrócił uwagę kierownik PZW dwa lata temu że tak nie powinno być,i mogą zostać ukarani, odpowiedzieli że Kuba ichtiolog to ich kolega i niczego się nie boją.Rano wczas zawsze trolowali.A gdzie strażnicy?To teraz się może karać a nie karze za wykroczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Jestem trzeci rok na Turawie i to co robią (kłusują po 3-4 komplety ) pseudo wędkarze z konina woła o pomstę do nieba.Gdy im zwrócił uwagę kierownik PZW dwa lata temu że tak nie powinno być,i mogą zostać ukarani, odpowiedzieli że Kuba ichtiolog to ich kolega i niczego się nie boją.Rano wczas zawsze trolowali.A gdzie strażnicy?A ja również byłem i to wędkarze z częstochowy rąbali wszystko w łeb (okonie po 25cm również)i co wszyscy są z tego okręgu be nie sądzę ,więc raczej byłbym z osądem co do okręgu ostrożny , a raczej skupiałbym się na konkretnych pseudo indywidualnościach łowiących przepiękne okazy i czasami i tutaj pokazywane 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Idzie jeszcze łodzią popływać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Idzie jeszcze łodzią popływać? Śmiało uderzaj, dzisiaj naliczyłem ok. 8-10 łódek na wodzie. Warunki idealne, wiatru prawie wcale, tylko w dłonie zimno, przydałby się jakiś podgrzewacz kołowrotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 W poniedziałek warunki były piękne.... a jak teraz? był ktoś? Jest szansa uderzyć przed sylwestrem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruha41 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Wczoraj znajomy był udało mu się złowić jednego tylko, że z brzegu. Ja wybieram się dziś a jeśli nie wypali to na pewno jutro jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 No i stało się.Sylwestrowego pożegnania nie będzie.ZAMARZŁA... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-es Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 No i lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi