KODZAK1234 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) Gdy patrze na ten syf w wodzie, gdzie ekolodzy mówią bomba ekologiczna to nie wierzę że te chemikalia nie zostają w rybach Edytowane 7 Czerwca 2017 przez KODZAK1234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Gdy patrze na ten syf w wodzie, gdzie ekolodzy mówią bomba ekologiczna to nie wierzę że te chemikalia nie zostają w rybach Ale te chemikalia nie zniechęcą ludzi do zjadania ryb... a swoją drogą może się nie znam ale wydaje mi się że jest ich znacznie więcej w codziennym, powszechnym naszym pożywieniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ximus Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Ktoś wie czy na płytkim jeszcze można coś złowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Wyniki niedzielnych zawodów o puchar Janika.Zawody trwały od 6.00 do 13.00...http://www.pzw.org.pl/opole/wiadomosci/152910/66/iii_memorial_im_zbigniewa_janika_za_nami 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halibut66.5 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Na Turawie tłuką rybę do końca grudnia, chyba, że lód nie pozwala na wypłynięcie. Ciągle jedne i te same łodzie, ciekawe komu rozdają te ryby. Na takim zbiornik powinno być NO KILL albo inne ostre ograniczenia. Przykładem może być Dzierżno Duże, za rok można będzie łowić tam z łodzi. To będzie eldorado W Turawie łowie od 20 lat presja jest masakryczna ale w błędzie jesteś kolego ze wszystko w łeb dostaje nikt tam nic nie sprzedaje. yły okresy tłuste były chude .Strażnicy na otwarciu robili kontrole sam ja miałem a znają mnie wiec jest ok . Padały fajne rybki zliczyłem 75,70 x2 , kilka 60 x 3 i kilkanaście pistoletów i wiesz co wszystko wraca do wody tak wędkujemy w Turawie od lat te same łódki. Kochamy tą wode. Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruha41 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Jak by kogoś interesowały warunki na Turawie proszę link do kamerki http://airmax.pl/kamery/turawa Można wiedzieć z której strony jeziora jest ta kamerka ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Północna Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Północna Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu TapatalkaA to z dzisiaj... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 A to z dzisiaj...20170622_092957.jpg20170622_092957.jpg Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu TapatalkaTo zielsko wędruje po całym jeziorze, zależne z której strony wieje wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Tragedia... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 jak dobrze kojarzę to dobry znak na Turawie ta zielenina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmx Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Kurczę ale syf a wybieram się na weekend Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Bez obaw, nie ma tego póki co jakoś strasznie dużo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Tak samo jest na Otmuchowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmx Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Poważnie nie ma tragedii? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Bywało gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmx Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Hehe dzięki za pocieszenie:-) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Ale kąpieli niepolecam[emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmx Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 A Pani u której robiłem rezerwację mówiła że super woda i że dużo ludzi się kapie Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 no a co miała powiedzieć panie nie przyjeżdzaj bo syf... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 to zielone was dziwi na turawie????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 A co to jest te zielone ?? długo to może się utrzymywać na wodzie? i czy przeszkadza to w połowie ryb?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 to jest norma na turawie (zakwit) i nie przeszkadza sandaczom.nie mam pojecia czy wedkarzom???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Oczywiście że przeszkadza. ..Zero komfortu,zasyfione plecionki, młynki,kije a szczególnie przelotki. Ubranie lub tors w plamy...Ale za to wychodzą fajne rysunki na wodzie (glonach)... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 A co to jest te zielone ?? długo to może się utrzymywać na wodzie? i czy przeszkadza to w połowie ryb?? To zielone w wodzie to jest wszystko, co spuszczamy rurami z naszych domów i co rolnicy wysypują i wylewają w nadmiarze na pola, bo wydaje im się, że dzięki temu urośnie im więcej i większe. Do tego ścieki z wszelkich ferm i hodowli z dodatkiem zrzutów z zakładów przemysłowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi