Gość dziki1916 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 To zielone w wodzie to jest wszystko, co spuszczamy rurami z naszych domów i co rolnicy wysypują i wylewają w nadmiarze na pola, bo wydaje im się, że dzięki temu urośnie im więcej i większe. Do tego ścieki z wszelkich ferm i hodowli z dodatkiem zrzutów z zakładów przemysłowych.I jeszcze jest życie w tym zbiorniku skoro leci tam co wypisałeś??? Dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 https://pl.wikipedia.org/wiki/Zakwit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Nigdy nie byłem na Turawie, ale wpadł mi w ręce taki filmik: Często się zdarza, że Sandacze biorą z takich krzaków? Czy w takich miejscach jest płytka woda i karczowisko na dnie? Edytowane 23 Czerwca 2017 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiu87 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Jak na gniazdach stoją to zdarza się... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 To jest wejście Libawki do zbiornika, raczej miękkie zamulone dno... i podwodne wyspy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Rysiu87 nie masz racji ale niech taka informacja będzie w necie???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Rysiu87 nie masz racji ale niech taka informacja będzie w necieSandacz krąży po Turawie jak głupi - wystarczy spojrzeć jak w ciągu dnia zmienia się położenie łódek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Ryba ma ogon... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) I jeszcze jest życie w tym zbiorniku skoro leci tam co wypisałeś??? Dziwne Skoro nie mam racji, to przepraszam... Widocznie pożywkę dla tych kwitnących w wodzie glonów aniołki z nieba na chmurce przyniosły. Edytowane 23 Czerwca 2017 przez Krzysiek Rogalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiu87 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Ok nie mam racji tylko to nie zmienia faktu że sandacze nie mają kalendarza pzw i nie wiedzą o tym ze 01.06 powinny zwinąć się z gniazd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ximus Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Nigdy nie byłem na Turawie, ale wpadł mi w ręce taki filmik: Często się zdarza, że Sandacze biorą z takich krzaków? Czy w takich miejscach jest płytka woda i karczowisko na dnie? Stały na gniazdach, więc brały na wszystko co przepłynie w ramach obrony. Jak dla mnie to autor tego filmiku nie ma czymś się chwalić, no ale promocja musi być... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 2015 to było najlepsze otwarcie ostatnich lat. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 2015 to było najlepsze otwarcie ostatnich lat. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkW tym roku niewiele gorzej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 W tym roku niewiele gorzej Brały zdecydowanie większe [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1201 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 A Pani u której robiłem rezerwację mówiła że super woda i że dużo ludzi się kapie Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Kolego nie przejmuj się przez weekend będzie wiało to zakwitu nie będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 A mam jeszcze jedno pytanko jaka jest opłata za połów na J,Turawskim??i czy są tygodniowe opłaty??Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmx Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Ktoś coś po łapał teraz? Gdzie szukać sandacza ? Przy rynnie nie widziałem łódek. Pływałem dzisiaj trochę i tylko jedno branie i bez ryby Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Do czwartku coś się działo, po przejściu frontu się zes*ało ...Przez ostatnie dwa dni nie słyszałem, żeby ktoś dobrze połowił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmx Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Dzisiaj na wodzie od 7 mej do 11 tej i nawet brania nie było i nie widziałem żeby ktoś coś złapał. Lipa Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Nie zawsze jest Dzień Dziecka , wytrwałości kolego [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmx Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Hehe no niestety wiem o tym i przyszły weekend najprawdopodobniej też na Turawie będzie:-) przed chwilą rozmawiałem z jakimś turystą i mówił że ktoś złapał jakieś 2 60- ki więc jednak skubie tylko trzeba wiedzieć gdzie. Może na płytkiej wodzie teraz jest? Hmmm trzeba to sprawdzić Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Teraz to już przyjemnie dmucha:) ciężko się łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Teraz to już przyjemnie dmucha:) ciężko się łowi A co połowiłeś ostatnio na Turawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 A co połowiłeś ostatnio na Turawie? Bez szaleństwa - najmniejsze to po 30 kilka centymetrów a największy 60,5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filu0303 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Mam pytanie: Nie dysponuje łodzią więc zostaje mi łowienie z brzegu da się połowic np z wału czy wszyscy koledzy raczej z łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi