tomaszpachalski Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Masz 2 opcje: wypożyczyć Łódź, albo łowić z wału bo też można coś trafić. W przypadku łowienia z wału zabierz ze sobą worek gum i wiadro cierpliwości bo będzie rwańsko 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Jak efekty Panowie? Ja póki co odpuściłem sandacza i walczę ze szczupakami a jest ich masa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruha41 Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 W niedzielę było sporo łodzi w jednym miejscu, ale czy brało to nie wiem. PS. Panowie mam pytanko. Jak wyglądają stosunki pomiędzy karpiarzami a spiningistami na turawie ? Uważacie na bojki karpiarzy i nie pływacie im "pod namiotami" czy raczej nie zwracacie uwagi na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Nie słyszałem o jakichkolwiek spięciach, zresztą karpiarzy jest tam chyba niewielu. Przy Libawce ktoś siedzi, jakieś markery widać , poza tym nie spotkałem nikogo. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Jak pływałem w niedzielę to nikogo z karpiarzy nie widziałem ani w Libawce ani na północnej części. Prędzej widać było feederowców i kupę golasów na plaży "nudystów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Tego to nie wiedziałem. Gdzie ta plaża nudystów się znajduje? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Uuuu, mamy podglądacza :) Ps. Bardzo często można ich spotkać na dzikiej plaży pomiędzy woprem/policją a betonowym slipem (ten na lewo od syrenki patrząc z jeziora) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Wczoraj chłopcy z relaxa połapali troszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Za duży zbiornik żeby dochodziło do spięć A na Libawce wiadomo, trzeba płynąć przeciwny brzegiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruha41 Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Dzięki za info Chcę usiąść za niedługo dlatego pytam, czy nie ma problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 (edytowane) W tydzień wody poszło z 40-50cm w dół... I jak tu się nie wkur...?!?!? Jak dobrze pamiętam to rozporządzenie sprzed 2-3 lat nakazuje utrzymywać minimalny stan 63mln m3, a dziś jest 57.... <<edit>> Edytowane 23 Lipca 2017 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 W teorii to więcej ryb przypada na m3 wody :P heh Więc nie ma co narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 ...żeby kormorany miały gdzie lądować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 W tym roku nastąpił ogromny krok wstecz w walce o czystość jeziora. Owszem woda regularnie, rok w rok zakwitała ale tak śmierdzącego zapachu nie było od lat... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Powiem więcej, ryby w tym smrodzie chyba tumanieją bo nic nie gryzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) Wodę bardziej zatrzymują:http://www.pogodynka.pl/hydro/zbiorniki/ Ostatnio sobota i niedziela nieco bardziej powiało, wodę natleniło a dzisiaj Turawa z tego co podają na meteo dostanie zastrzyk sporej dawki wody deszczowej. http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_um.php?ntype=0u&id=961 Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez francisco scaramanga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Byłem wczoraj od strony północnej (okolice Jowisza). Woda przewiana ale zielona. Smród do zniesienia ale nie szło pływać bo cały zielony... Przydały by się na jeziorze te same "wariaty" co się kręcą na średnim i natleniają jezioro... Pewnie ilość ustrojstwa w wodzie była by mocno ograniczona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Naturalna kolej rzeczy zakwitu to raczej z Turawy się nie pozbędziemy. Chyba że poziom wody podniosą o 3 metry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Teraz faktycznie wstrzymali zrzut wody... ale jeszcze niedawno było 68mln a teraz 57-58, wody poszło metr w dół 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmx Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Witam,Jak tam sytuacja na Turawie? Coś się zmieniło? Jest sens jechać? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Nie ma sensu... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmx Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Dziękuję za info Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Nie ma sensu... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu TapatalkaRozumiem, że nie startujesz w zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Jak nie jak tak!!! Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmx Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Macie jakieś zawody? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi