dmx Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Kurczę ja plywalem do 09:40 i było w miarę ok. W sobotę była lipa ale w niedzielę z rana było lepiej. Później słoneczko przygrzalo i pewnie dlatego znowu zrobiło się zielono. Jakieś efekty były w tej zupie? Ja z rana jednego 70 cm złapałem Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Mizeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Ja w sobotę w południe złowiłem ciut ponad wymiarowego i miałem sporo nie wciętych brań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmx Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 W niedzielę rano siatki w wodzie widziałem więc miesiarze coś też polapali i niedaleko mnie też coś wyciągnęli więc nie ma tragedii Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) W niedzielę rano siatki w wodzie widziałem więc miesiarze coś też polapali i niedaleko mnie też coś wyciągnęli więc nie ma tragedii Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu TapatalkaZejdzie temparatura to się poprawi... Tak myślę, inna kwestia to podobno suma połapali przy wale... Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez cabage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmx Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Przy wale tzn? Przypadkowy połów czy nastawiali się na suma ? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Przy wale tzn? Przypadkowy połów czy nastawiali się na suma ? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu TapatalkaKlasyczny spin, kilkukrotnie złowione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) W sobotę ładne okonie biły między 12 a 14,na dość płytkiej wodzie ku mojemu zaskoczeniu. Za sandaczem nie pływałem, brak czasu, rodzinne grilowanie Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez elvis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Ktoś coś poluje w weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmx Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Ja mam w planach Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Zapach to pewnie fiołkowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmx Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Byłem tydzień temu i nie było tragedii Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Myślę że po obfitych opadach, wiatrach i gwałtownym spadku temperatury woda będzie czysta. A często przy tak gwałtownych spadkach sandacz rusza na żer. W końcu król zimnych nocy także wypada wstać rano i przed 6 na łowisku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Byłem wczoraj i nie ma tragedii, lepiej niż na Mietkowie...Trochę powiało, może się natleniło, kożucha nie widziałem... są drobiny w toni ale to nie przeszkadza i nie śmierdzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Myślę że po obfitych opadach, wiatrach i gwałtownym spadku temperatury woda będzie czysta. A często przy tak gwałtownych spadkach sandacz rusza na żer. W końcu król zimnych nocy także wypada wstać rano i przed 6 na łowisku Nie ma co się zrywać, sandacz na Turawie jest leniwy i też lubi pospać... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Nie ma co się zrywać, sandacz na Turawie jest leniwy i też lubi pospać... Ja tydzień temu w południe połowiłem Pewnie miał późne śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Ja od początku sezonu planuję wstać "z rana" i na wodzie jestem przed 12... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Amalker... Tapatalknięte z komórki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Ja od początku sezonu planuję wstać "z rana" i na wodzie jestem przed 12... Ja mam podobnie tylko na każdym wyjeździe kończę z żoną ,a żona lubi się wyspać... I weź tu się chłopie wyłów... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterson Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Byłem w środę i czwartek , jeżeli chodzi o Sandacza to lipa straszna , same krótkie i brania sporadyczne , każdy narzekał że bardzo słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Sandacze dawno przetrawione, pływają w szambie wysrane z ziemniaczkami i białą kapustką. Oczywiście skropiony sokiem z cytryny. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Taka jest turawska rzeczywistość, zbiornik typowo mięsny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 No a sandacze mają to gdzies i biorą co roku ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Ja od 13-tego będę walczył , zobaczymy czy z pogodą czy z rybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Ja od 13-tego będę walczył , zobaczymy czy z pogodą czy z rybami do? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi