dmx Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Ja dzisiaj 60-ke trafiłem Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) do?13-17 Edytowane 2 Września 2017 przez pabik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Coś miarowego idzie trafić .... Nie jest źle 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterson Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Jeden taki trafi się na tydzień machania... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Ale to było Parę dni temu Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Panowie gdyby tak brały jak na poczatku czerwca to juz by tam nic nie bylo....spokojnie ryby są ale nie moga wskakiwac codziennie do łodki.???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Koledzy podrzućcie gdzie można na jeziorze wypożyczyć łódkę i jaki jest koszt.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 stanica koła "małapanew" Ozimek koło jeziora średniego Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Syrenka 30 albo 40 zl.juz nie pamietam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Na syrence 30 zł, jak trafisz to dostaniesz nową alfę 390 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Na syrence 30 zł, jak trafisz to dostaniesz nową alfę 390 A jak nie trafisz dostaniesz egzemplarz pamiętający Edwarda Gierka.[emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 A jak nie trafisz dostaniesz egzemplarz pamiętający Edwarda Gierka.[emoji3]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Podobno jeden z tych egzemplarzy zatonął w Libawce w tym roku ze względu na swój wiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 No ja jedną zlamalem uzywając silnika 10 KM ???? a ostatnio rufa nam sie zaczela odlamywac przy silniku 5 KM.takze jest wesoło,wle ogolnie da sie nimi plywac.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Taki urok, jak nie łódka się sypie to silnik pada... Zawsze zostają wiosła, ciche i niezawodne Swoją drogą w weekend mimo słabej pogody "działo się" szczególnie pod wieczór, wszyscy spłynęli a sandacz zaczął kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 No ja jedną zlamalem uzywając silnika 10 KM ???? a ostatnio rufa nam sie zaczela odlamywac przy silniku 5 KM.takze jest wesoło,wle ogolnie da sie nimi plywac.pzdrNam sie tam rufa kiedyś uginała, ale żeby sie odłamała... Niezły hardkor. Daleko od brzegu byliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Wojtek ona pękla poprostu i wrocilismy po inna lodke na silniku także luz.Bylismy juz na zbiorniku ,nie pamietam jak daleko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Heh...jeszcze mi sie przypomniala sytuacja na syrence Żyl jeszcze ojciec obecnego wlasciciela Wojtka.Łodek bylo oczywiscie za malo na otwarciu i wypuszczane bylo na wode dosłownie wszystko.Dostalismy z kumplem łodķe po malowaniu..niby suchą,do dzisiaj kilka rzeczy z tej wyprawy mam w kolorach zielonych,jak ta łódka???? Mimo wszystko sentyment jest i spokojnie mozecie tam startować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Nie chcę robić antyreklamy, ale po raz ostatni jak pływałem na łódce z syrenki(w zeszłym roku) to dostałem z podziurawionym kilem w części dziobowej, że można było rękę włożyć.... Nie wiem jak sytuacja wygląda w tym sezonie ze starszymi łodziami bo o zakupie nowych wiem (alfa 390)... Trzeba uważać na to co się bierze,.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Zestaw naprawczy w torbie załatwi sprawę..(żywica, utwardzacz i mata szklana) ???????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 I czarny klej do szyb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 I czarny klej do szyb I szybki kurs u Adama Słodowego - Zrób to sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) łódź można również wynająć na stanicy PZW Ozimek...Południowa strona jeziora...Są tam stare,poczciwe ale nie dziurawe Romany... Dodatkowo pokoje do wynajęcia (25zł doba od osoby),parking i b.blisko jez.Średnie... Edytowane 5 Września 2017 przez chlodnica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Panowie a gdzie można wypożyczyć silnik? I ile taka przyjemność kosztuje? Zawsze wożę swój ale a razie awarii przydałaby się alternatywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Panowie a gdzie można wypożyczyć silnik?Z tego co się orientuję to chyba nikt nie wypożycza...Ale nie wiem jak u niego...Auto-Moto-Yacht Kotórz Mały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorupa13 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 A jak nie trafisz dostaniesz egzemplarz pamiętający Edwarda Gierka.[emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W którym aby sterować rumplem trzeba siedzieć na dnie łodzi na linii paliwowej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi