Piotrek84 Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 U mnie na odrze średnio 3 m - 5 m. W czwartek jak będę na Turawie cyknę kilka zdjęć z sytuacji na wodzie.I jak sytuacja? Mam zamiar jutro jechac ale nie wiem czy uda mi sie zwodowac łódke? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Na rybaczówce jeszcze woda jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik1978 Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 I jak sytuacja? Mam zamiar jutro jechac ale nie wiem czy uda mi sie zwodowac łódke? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJakaś tam opcja podglądowa dla zainteresowanych http://airmax.pl/kamery/turawa zawsze na bieżąco można sledźić stan wody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Ale ucichło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Newsy z dzisiaj . Nasi byli na wodzie . Łódka stoi na LOK-u . Od zeszłej niedzieli trzeba było ją przeciągnąć jakieś 10 metrów . Wody ubyło około 60 cm o ile dobrze zrozumiałem . Wyjechał jeden grubasek 70 + i jakieś niemrawe mocno okonki brały . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Ale ucichło Potopili się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Niestety walka w domu z chorobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Foty poglądowe , okolice slipu Jowisza ( północna strona jeziora) na przełomie lipca/sierpnia i foty z dzisiaj. Dobry Metr wody ubyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Widze ze zieleń dalej sie utrzymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Widze ze zieleń dalej sie utrzymuje To taka tradycja na tym akwenie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Mimo małej wody, coś czasem skubnie ???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Ostatni mohikanin ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Francisco , nawet nie strasz - się wybieramy wkrótce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Póki co lipa że hej. Jak nie masz parcia na szkło przesuń wypad bo przez ten zrzut wody ciężko się wstrzelić. Dziennie schodzi kilka centymetrów wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Francisco , nawet nie strasz - się wybieramy wkrótce .Być może i ja zawitam za trzy tygodnie, oby przestali już zrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Póki co lipa że hej. Jak nie masz parcia na szkło przesuń wypad bo przez ten zrzut wody ciężko się wstrzelić. Dziennie schodzi kilka centymetrów wody...Marcin , to nie o parcie na szkło chodzi - generalne to wypad mnie wybiera a nie odwrotnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Mają zrzucać co najmniej do końca września zaplanowany remont ma zacząć się w październiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 A to pewne info ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 http://www.nto.pl/wiadomosci/opole/art/4578201,z-jeziora-turawskiego-wciaz-ubywa-wody,id,t.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 http://www.nto.pl/wiadomosci/opole/art/4578201,z-jeziora-turawskiego-wciaz-ubywa-wody,id,t.htmlZnam ten artykuł, info z 2013r. Trochę zmniejszyli tę ilość maksymalnego spuszczenia wody, teraz to 37,68 mln m3. Obecnie jest 46 mln m3 wody. http://pogodynka.pl/hydro/zbiorniki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 W niedzielę na Rybaczówce przy slipie było 0,4-0,5 m wody, ale od biedy dało się zwodować. Ubywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Ryba nie bierze. Same krótkie. Na zdjęciu wyjątek od reguły. Szkoda wypływać 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Około 27 mln. Metrów sześciennych zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Rzgw powiedziało mi w środę o 37mln m3. Rzekomo połączyli mnie z jakimś kierownikiem co sprawdzał w jakimś rozporządzeniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Woda ma być spuszczana jeszcze przez około tygodnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi