muzik21 Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Obok rybnej jest zjazd na plażę i dalej do samej wody. Z dobrym 4x4 nie będzie problemu z wodowaniem raczej-sam się wodowalem przez ostatnie lata. Co prawda trzeba przejechać dosłownie kilka metrów pod zakaz ruchu, ale nigdy nie miałem przez to problemów, a po zwodowaniu auto można zostawić na górze przed zakazem-miejsca o tej porze roku sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 W weekend auta zjeżdzały pod lustro wody przy ośrodku dragon, łódka na 10cm wody i dalej pchanie w woderach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GIĘTY Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Jak sytuacja woda dalej spada? Rybka kąsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Woda spada. Rybka kąsa (średnio). Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GIĘTY Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Miałem dzisiaj zamiar wybrać się na rybki ale ta pogoda mnie dobija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Pogoda "sandaczowa ". Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GIĘTY Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Pływałeś może dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Pływałeś może dzisiaj?Pływałem. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Miałem dzisiaj zamiar wybrać się na rybki ale ta pogoda mnie dobija.Nie ma złej pogody, jest tylko złe ubranie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GIĘTY Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Nie ma złej pogody, jest tylko złe ubranie Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkZgadza się, ale jakoś dzisiaj sobie odpuściłem. Nie miałem ochoty walczyć w trudnych warunkach a takich się spodziewałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Wędkarstwo ma sprawiać przyjemność.... Tapatalknięte z komórki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruha41 Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Doszły mnie słuchy że dziś rano połapali na łuku kotorskim. Ale znając życie to ktoś złowił dwa krótkie i puścił plotę że bierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Woda spada. Rybka kąsa (średnio). Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu TapatalkaA efekty?Jak moja ekipa?Byli też chłopaki? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 A efekty?Jak moja ekipa?Byli też chłopaki? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu TapatalkaWidziano też łódkę chłodnicy. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Efekty? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Efekty? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu TapatalkaCienizna. 4 brania, 2 trafione. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Będę w następny weekend...Szykuje się... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Będę w następny weekend...Szykuje się... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu TapatalkaŁowić też będziesz? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 A dlaczego nie? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Strach się bać. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Dostałem od Choper prezent niespodziankę to go wezmę. Super prezent.Choper pozdrawiam. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 https://m.youtube.com/watch?v=yxRnDVayO0o Pływał ktoś dzisiaj? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Pancersumkrokodilen, poznaje to on. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Sum.filetowany już na łodce???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovaleinen Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 był ktoś ostatnio na Turawie ? gryzie coś ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi