elvis Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Łapie ktoś z wałów? Wybieram sie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Łapie ktoś z wałów? Wybieram sie jutroStałem od świtu łódką w rogu kotorskim. Nie zaobserwowałem wyników na wale. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Dziś rano naliczyliśmy 55 ścigaczy na wodzie, massakra Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 (edytowane) Aura przyjazna była to i ludziska najechali... Wzdłuż koryta i przy tamie widziałem mnóstwo łodzi...Chyba jakieś gratisy rozdawali...Może browarek na wodzie z kija serwowali... Edytowane 14 Października 2017 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Aura przyjazna była to i ludziska najechali... Pojawił się też Jonasz. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Pojawił się też Jonasz. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu TapatalkaPrzepowiednie się sprawdziły... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GIĘTY Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Stałem od świtu łódką w rogu kotorskim. Nie zaobserwowałem wyników na wale. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu TapatalkaA jak wyniki z łodzi? Ja wybieram się jutro więc pytam tak z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 A jak wyniki z łodzi? Ja wybieram się jutro więc pytam tak z ciekawości.Cienizna Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GIĘTY Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Trudno bywa i tak, ale przynajmniej miło spędzę czas na wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmx Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Ja też dzisiaj pływalem i słyszałem że coś polapali dzisiaj. Ja fakt faktem nic nie trafiłem. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Niedziela bez zmian, posucha. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GIĘTY Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Ja również walczyłem dzisiaj od rana niestety efektów brak rybki nie współpracowały. Być może jest to spowodowane tym że jestem nowy na tym zbiorniku i brak mi rozeznania na tym łowisku. Nie zauważyłem także żeby inni coś łapali. Domyślam się tylko, że miejscowi specjaliści coś tam jednak wydłubali. Chyba, że jest jak pisze kolega stoen całkowita posucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Jedynie szczupaki chciały dzisiaj współpracować. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GIĘTY Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Słyszałem od znajomych wędkarzy, że Turawa to bardzo chimeryczny zbiornik i nie należy zniechęcać się tylko sukcesywnie pływać żeby trafić odpowiedni dzień kiedy rybka będzie na braniu i odwdzięczy się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Byłem na wałach od 6 do 9. Przed świtem coś tam się działo, dwa brania, jeden siedział, ledwo wymiar więc do wody, do tego mały szczupak i okoń 35cm. Koło 7:30 jak już słońce ładnie świeciło totalna cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 My mieliśmy kilka rybek, wszystkie z jednego rocznika 45-49 ale rybki w świetnej kondycji i dały sporo emocji podczas brania i holu, do tego kilka pustych strzałów... czego chcieć więcej byliśmy z kolegą bardzo zadowoleni, łowimy przecież sandacze dla tych brań to czy ma 5 cm więcej czy mniej nie ma znaczenia... Ale dla odmiany coś się ruszyło dopiero z pierwszym podmuchem wiatru koło południa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 amalker,pływaliście pontonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Nie, mieliśmy takiego białasa z korbą na dziobie od Wojtka z Syrenki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 (edytowane) Też was widziałem obok blaszaka...Tzn.w dalszej odległości...Dwóch panów "nie małolatów"... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Października 2017 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Tak naprawdę to z hektar wody kryje się pod tym określeniem Wojtek ma 3 takie łodzie i tak zupełnie pod blaszakiem to nie łowiliśmy, ale jak wspomniałem to pojęcie względne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Pisałeś, chyba jesienią zeszłego roku o budowie krześliska na Turawie, jak to podsumowując, wyszło?Rodzice Ci się jakoś odwdzięczyli za żłobek dla dzieci, czy projekt padł? Nie znalazłem kontynuacji tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 A propozycje krześliska to udało nam się złapać kilka sztuk.Nie powalały wielkością...A krześliska dalej na swoim miejscu.[emoji4] Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 A propos krześliska to udało nam się złapać kilka sztuk.Nie powalały wielkością...A krześliska dalej na swoim miejscu.[emoji4] Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Fajnie, połączyliście przyjemne z pożytecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GIĘTY Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 amalker,pływaliście pontonem?Jeżeli masz na myśli zielone Kolibri to ja nim pływałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi