Skocz do zawartości

TURAWA

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

My mieliśmy kilka rybek, wszystkie z jednego rocznika 45-49 ;) ale rybki w świetnej kondycji i dały sporo emocji podczas brania i holu, do tego kilka pustych strzałów... czego chcieć więcej :) byliśmy z kolegą bardzo zadowoleni, łowimy przecież sandacze dla tych brań to czy ma 5 cm więcej czy mniej nie ma znaczenia... 

Ale dla odmiany coś się ruszyło dopiero z pierwszym podmuchem wiatru koło południa... 

Jeżeli można , to gdzie skubały te rybki. Wojtek mówił że ktoś połowił w korzeniach na płytkim, może to Wy?

jakby ktoś miał problem z wodowaniem na Turawie

sorry za offtopa :)

Ruskich od dawna na to stać po mino , że uważamy ich za DEMOLUDY ;  my zaliczamy się do HOMO , ale technicznie bliżej man do kamienia łupanego w wędkarstwie  :( .

• Like 4

Z tego co mi wiadomo to w obecnej chwili bez autka 4x4 nigdzie się nie zwodujesz:(. 

Stan wod niższy niż zasię wszystkich slipów, jedynie zjazd na plażę terenówką...niestety taka rzeczywistość na Turawie, jak spuszczą wodę to wędkarz zostaje w d.....

Bez problemu.... To znaczy pod warunkiem, że podołasz mu także w warunkach standardowych

;) , stan wody jest podobny do tego gdy byłem... Czytając ten wątek spodziewałem się kałuży i szczerze powiedziawszy byłem miło zaskoczony... Slipy są wyłączone ale chodzenie po dnie zbiornika nie stanowi problemu...

• Like 2

Ja byłem rano z wału od 5,30 do 9. Jeden konkretny strzał, ale spadł. Z tego co wiem to bierze, ale późno w nocy. Będzie trzeba to sprawdzić :)  Łodzi było sporo, wiec coś chyba się działo. 

jak byłem to też widziałem 17 łodzi , ale wszyscy zmieniali miejsca po 10 minutach i zapewne szukali ryby :)

ja może jutro uderzę 22-24, ale nic pewnego ;)