chlodnica Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Dokładnie Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GIĘTY Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Jak spotkasz mnie na jeziorze to podpłyń to pogadamy. Jeżeli oczywiście będziesz miał chęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Ok Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 My mieliśmy kilka rybek, wszystkie z jednego rocznika 45-49 ale rybki w świetnej kondycji i dały sporo emocji podczas brania i holu, do tego kilka pustych strzałów... czego chcieć więcej byliśmy z kolegą bardzo zadowoleni, łowimy przecież sandacze dla tych brań to czy ma 5 cm więcej czy mniej nie ma znaczenia... Ale dla odmiany coś się ruszyło dopiero z pierwszym podmuchem wiatru koło południa... Jeżeli można , to gdzie skubały te rybki. Wojtek mówił że ktoś połowił w korzeniach na płytkim, może to Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Łowiliśmy na głębokości około 4,5 m czyli tam gdzie zazwyczaj jest ponad 6m trochę karczy, trochę górek. Standardowo raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Ktoś pisał że woda ma zejść do 37 mln m3, niestety dzisiaj jest już 34,86 mln m3.Smutne to ale prawdziwe...... Ciekawe do jakiego poziomu faktycznie mają zjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 jakby ktoś miał problem z wodowaniem na Turawie sorry za offtopa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GIĘTY Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Pływał ktoś może w tygodniu, jak sytuacja na jeziorze rybka gryzie? Wybieram się jutro i tak pytam z ciekawości czy coś się ruszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek112 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Nic nie bierze. łodzi i ludzie jest bardzo dużo ale z braniami bardzo słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Słyszał ktoś coś o wielkim szczupaku z z tego tygodnia?Ponoć 122cm miało trafić na patelnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Cos z łódek lapaliscie? Wszyscy w jednym miejscu stali, z wałów wyglądało to przekomicznie ???? na walach ludzi od zatrzęsienia... dwa bez wymiaru i jeden okoń przed świtem, kolega obok 3 ponad 60cm. Ale jak tylko słońce zaświeciło echo totalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GIĘTY Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Jak sytuacja na jeziorze, zębacze gryzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 jakby ktoś miał problem z wodowaniem na Turawie sorry za offtopa Ruskich od dawna na to stać po mino , że uważamy ich za DEMOLUDY ; my zaliczamy się do HOMO , ale technicznie bliżej man do kamienia łupanego w wędkarstwie . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 chłopaki jak obecnie z wodowaniem, gdzie polecicie się wodować, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozon74 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Z tego co mi wiadomo to w obecnej chwili bez autka 4x4 nigdzie się nie zwodujesz:(. Stan wod niższy niż zasię wszystkich slipów, jedynie zjazd na plażę terenówką...niestety taka rzeczywistość na Turawie, jak spuszczą wodę to wędkarz zostaje w d..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Ale ponton z kółkami da radę? PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Bez problemu.... To znaczy pod warunkiem, że podołasz mu także w warunkach standardowych , stan wody jest podobny do tego gdy byłem... Czytając ten wątek spodziewałem się kałuży i szczerze powiedziawszy byłem miło zaskoczony... Slipy są wyłączone ale chodzenie po dnie zbiornika nie stanowi problemu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 A jak z rybami? Coś się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Woda poszła trochę do góry, jest ponad 37 mln. wodował ktoś z Was na weekend łódkę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Woda poszła trochę do góry, jest ponad 37 mln. wodował ktoś z Was na weekend łódkę?Ma ktoś jakieś miejsce, gdzie próbował wjechać terenowym z przyczepką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Cisza Panie , pewnie gryzą i nikt nie chce zdradzić miejsca do wodowania.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovaleinen Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 wczoraj byłem 11-13 z wałów ale cisza , nawet pstryknięcia . ktoś był może jeszcze ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 wczoraj byłem 11-13 z wałów ale cisza , nawet pstryknięcia . ktoś był może jeszcze ?Byliśmy, jeden spad, dwa krótkie i tyle. Podobno gryzł trochę w piątek. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruha41 Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) Ja byłem rano z wału od 5,30 do 9. Jeden konkretny strzał, ale spadł. Z tego co wiem to bierze, ale późno w nocy. Będzie trzeba to sprawdzić Łodzi było sporo, wiec coś chyba się działo. Edytowane 13 Listopada 2017 przez Gruha41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovaleinen Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Ja byłem rano z wału od 5,30 do 9. Jeden konkretny strzał, ale spadł. Z tego co wiem to bierze, ale późno w nocy. Będzie trzeba to sprawdzić Łodzi było sporo, wiec coś chyba się działo. jak byłem to też widziałem 17 łodzi , ale wszyscy zmieniali miejsca po 10 minutach i zapewne szukali ryby ja może jutro uderzę 22-24, ale nic pewnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi