kogut Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 (edytowane) Dziś stała koparka przy slipie koło syrenki,więc coś tam kopią w tygodniu. Edytowane 17 Grudnia 2017 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_86 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zdjęcia z soboty na Rybaczówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Wszystko fajnie... tyle ze przy aktualnej polityce spuszczania wody po sezonie takie kanały długo nie przetrwają. Wiatr nawieje piachu resztę naniesie woda jak beda podnosić poziom na wiosnę i po dwóch latach z kanału ani śladu, trzeba by go cyklicznie udrażniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Panowie jak sytuacja na jeziorze? Da sie rzucać z brzegu czy lód złapał? Staw niedaleko domu całkiem zamarzł, nie chciałbym jechać na darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Spokojnie,tak z wału jak i na łodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander79 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Można, można, nawet coś tam się czasem czepia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej52 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Czy ktoś z was był dzisiaj i może coś powiedzieć na temat warunków? Warto podjechać pospiningować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Panowie jakieś efekty? Dzis ładna pogoda trzeba wykorzystać ???? tym bardziej ze w nocy spora zmiana pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Akurat pływam..Same krótkie i dmucha. .. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Akurat pływam..Same krótkie i dmucha. .. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalkajaki finał? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Dużo 40-taków i jeden odjazd z dźwiękiem hamulca ale się spiął. ..Na koniec hol kumpla (awaria silnika).Jutro też pływam. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 http://www.pzw.org.pl/opole/wiadomosci/162389/60/osrodek__rybaczowka_w_turawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruha41 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Każdy mile widziany ! Pokażmy, że nie jest nam obojętny los Turawskiego "morza" POSPRZĄTAJ Z NAMI JEZIORO TURAWSKIE !!!! Wszystkich którym leży na sercu dobro naszych wód oraz to jak nad nimi wygląda, jak i tych którzy po prostu nie chcą siedzieć na rybach w syfie zapraszamy w najbliższą niedzielę 07.01.2018 roku nad brzegi jeziora Dużego, do wzięcia udziału w akcji sprzątania brzegów jeziora. Pogoda ma być sprzyjająca, niska woda również daje pole do popisu - bardzo dobrą dostępność brzegów. WSZYSTKICH CHĘTNYCH SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!! Zbieramy się w najbliższą niedzielę ok. godziny 9 00 na Stanicy Wędkarskiej koła Ozimek. Tu przegrupujemy się i rozdzielimy w zależności od tego ilu nas będzie. Dostaniecie worki, które później pozbiera samochód z przyczepką. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 A czy pojawią się też działacze? Prezesi, V-ce prezesi, skarbnicy, członkowie komisji rewizyjnej, przedstaeiciele "zarządu okręgu" i wszysci ci którzy traktują ten zbiornik jak dojną krowę..? Jeśli tak to ukłony do samej ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walleyee00 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Oszalałeś? Oni mają ludzi od tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruha41 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Moim zdaniem pojawią się Ci którym zależy, aby nad tą wodą było czysto. Jest to pierwsza taka akcja a są plany na zorganizowanie kolejnych, więc może się pojawią. Jak nie tym razem, to miejmy nadzieję, że będą mieli kolejną szansę. Z tego co wiem pojawi się Przewodniczący Komisji Ochrony Wód, jednak nie pokazujmy na innych. Zacznijmy od siebie. Małymi krokami można wiele osiągnąć jest tylko potrzebna dobrze zorganizowana grupa. Sam pomysł pojawił się bodajże 1 stycznia. Dziś mamy 4, więc wielki szacunek dla ludzi, którzy ogarnęli wszystko (worki na śmieci, miejsce składowania i wiele innych) w tak krótkim tempie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Każdy mile widziany ! Pokażmy, że nie jest nam obojętny los Turawskiego "morza" POSPRZĄTAJ Z NAMI JEZIORO TURAWSKIE !!!!Wszystkich którym leży na sercu dobro naszych wód oraz to jak nad nimi wygląda, jak i tych którzy po prostu nie chcą siedzieć na rybach w syfie zapraszamy w najbliższą niedzielę 07.01.2018 roku nad brzegi jeziora Dużego, do wzięcia udziału w akcji sprzątania brzegów jeziora. Pogoda ma być sprzyjająca, niska woda również daje pole do popisu - bardzo dobrą dostępność brzegów.WSZYSTKICH CHĘTNYCH SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!!Zbieramy się w najbliższą niedzielę ok. godziny 9 00 na Stanicy Wędkarskiej koła Ozimek. Tu przegrupujemy się i rozdzielimy w zależności od tego ilu nas będzie.Dostaniecie worki, które później pozbiera samochód z przyczepką.Fajna inicjatywa. Szkoda, że nie mogę być z Wami. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruha41 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Halo halo, zagląda ktoś tu o tej porze roku ? Zapraszamy na kolejny czyn nad Turawą http://www.pzw.org.pl/opole/wiadomosci/164597/60/ogolnookregowy_czyn_wedkarski_na_turawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Jezioro pięknie skute panowie coś z pod lodu udało sie wyciągnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Jezioro pięknie skute panowie coś z pod lodu udało sie wyciągnąć?Pięknie może i tak, ale czy bezpiecznie? przecież dopiero od kilku dni mrozi jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 10cm Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) Moim zdaniem w rejonie nie ma jeszcze lodu , który pozwalałby na normalne po nim łażenie i dziur wiercenie . No chyba , że z dużą dawką ryzyka . Czarek , a te 10 centów to tak stabilnie i wszędzie , czy raczej przy brzegu ? Edytowane 25 Lutego 2018 przez malinabar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Moim zdaniem w rejonie nie ma jeszcze lodu , który pozwalałby na normalne po nim łażenie i dziur wiercenie . No chyba , że z dużą dawką ryzyka . Czarek , a te 10 centów to tak stabilnie i wszędzie , czy raczej przy brzegu ?Wyjąłeś mi to pytanie z głowy, bo przy takim zbiorniku 10 cm. to pojęcie względne tym bardziej że nie ma stabilności poziomu wody, a wiadomo jak wahania oddziałują na jakość lodu. Ale nie byłem nie widziałem więc nie upieram się że nie jest wystarczający, ale ja u siebie dla pewności pare dni poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Wyjąłeś mi to pytanie z głowy, bo przy takim zbiorniku 10 cm. to pojęcie względne tym bardziej że nie ma stabilności poziomu wody, a wiadomo jak wahania oddziałują na jakość lodu. Ale nie byłem nie widziałem więc nie upieram się że nie jest wystarczający, ale ja u siebie dla pewności pare dni poczekam 10cm w rogu kotorskim Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 A wędkarze łowią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi