jaccoo1 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zawsze są wszędzie Były wszędzie bo są wytarte, w dobrej kondycjii nie czekały na gniazdach jak dotychczas w poprzednich latach. I za to cenię te ryby najbardziej, za nieprzewidywalność.Nigdy nie można być pewnym że będą brały ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zawsze są wszędzie Były wszędzie bo są wytarte, w dobrej kondycjii nie czekały na gniazdach jak dotychczas w poprzednich latach. I za to cenię te ryby najbardziej, za nieprzewidywalność.Nigdy nie można być pewnym że będą brały ...... Dzięki temu będzie ich więcej. Jak rok temu wyjechało z 1000 tak teraz kilka dziesiąte ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Tysiące chyba kolega chciał napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Pierwsze dwa dni do wieczora echo, po burzy zaczęło cos sie dziać. Z sandaczem juz tak jest ze trzeba sie naszukać miejsca, pory, gramatury, koloru, sposobu prowadzenia... ale cierpliwość zostaje nagrodzona wieczorem komplet rano same bez miary. Zabawa przednia, głowa wypoczęta, mozna powoli zaczynać tydzien pracy. P.S. Na libawce jak w hipermarkecie, kazdy po 4 korki w widzie + rzuca na spinning do tego łódek po kilkanaście... jakiś szlaban na widzie powinni zrobic i bilety sprzedawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruha41 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 2 dni i zero kontaktu z rybą.Podobno Ci, którzy trolingowali pociągli. Powinno się wzmóc kontrole na Turawie! O proszę co ja słyszę, "Powinno się wzmóc kontrole na Turawie" . Chłopacy chodzą i pływają po Turawie dzień w dzień i jeszcze mało. Jedni mówią, że kontroli jest za mało a inni dzwonią do okręgu i skarżą się, że jest za dużo kontroli i okręg ma coś z tym zrobić, bo wędkarzom zaczyna się to nie podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Jaka temperatura wody w jeziorze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Mój syn twierdzi ze ciepła Szcerze nie mam nawet pojęcia czy gdzieś podają takie info, w rzekach owszem ale na zbiornikach sie nie spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surk Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Pokazywało ok 23,5 stopnia. Jak na ten czas to bardzo ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Jaka temperatura wody w jeziorze ? 23 tyle było w sobotę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Aż niemożliwe to co mówicie... Na odrze pokazywało mi dzisiaj 24,2*C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 W czwartek było 24°C z hakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Czy ktoś z kolegów pływających po Turawie korzysta z sieci NMEA 2000 w połączeniu z urządzeniami Lowrance? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Ja korzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GIĘTY Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Pływał ktoś może dzisiaj? Gryzło coś, łodzi dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterson Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Meszki gryzą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Pływał ktoś może dzisiaj? Gryzło coś, łodzi dużo?Trzeba było być we właściwym czasie. W ciągu 2 godzin wędkowania, sąsiedzi z lewej ( 100m) 1 na żywca, sąsiad z prawej (80m) 3 z ustawienia w odstępach 5 minutowych, sąsiedzi na wprost - zero, my -1 72cm.Z innych części jeziora koledzy spływali z bardzo kwaśnym minami. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odik777 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 W jakich godzinach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 (edytowane) Do stałych bywalców.Znacie jakieś sensowne miejsce gdzie można spokojnie dojechać i rozłożyć się z pontonem w rozsądnych warunkach? Jak ktoś coś to pma proszę co by wątku nie zaśmiecać Edytowane 5 Czerwca 2018 przez Jammaey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Syrenka, okolice Niedźwiedzia. Duża plaża i dojazd praktycznie pod samą wodę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 wszyscy , że słabo a tu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Bo nikt nie łowil na Berkleya, a brały tylko na Berkleya i na wędkę Berkleya i koniecznie czapkę Berkleya trzeba było mieć.. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Bo nikt nie łowil na Berkleya, a brały tylko na Berkleya i na wędkę Berkleya i koniecznie czapkę Berkleya trzeba było mieć.. A już myślałem że to przez "sztuczną trawkę" w łódce nie biorą :P 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander97 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zdaje się,że widziałem tych panów i zastanawiałem się co Oni robią w tak nie ciekawym miejscu....;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Wszędzie echo a Panowie jakby w makro na rybnym byli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Bo nikt nie łowil na Berkleya, a brały tylko na Berkleya i na wędkę Berkleya i koniecznie czapkę Berkleya trzeba było mieć.. wszystko kupione oczywiście w sklepie redpajk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi