Karpiu95 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Uszczypliwosc uszczypliwoscia... ale z tego co slychac po rozpoczęciu na turawie to faktycznie chłopaki z filmu fajnie połowili. Czy fakt że jest tam reklama jakiegoś sprzętu zmienia postac rzeczy? Chyba nie... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 wszystko kupione oczywiście w sklepie redpajk A jakie to ma znaczenie, ważne że połowili. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Widzaiałem kolegów w akcji, faktycznie kręcili się bardzo.Dla mnie to super filmik, dobrze nakręcony i ten entuzjazm łowiącego, bezcenne.... Gratulacje za wynik, bo w tych warunkach nie było to łatwe. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Trzeba się cieszyć, że ryby były i są nadal w wodzie. Nie ważne czy łowione na croixy czy pajki..... Dobry materiał. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Filmik, super a tegoroczne rozpoczęcie sezonu pokazuje że nie każdy sezon musi dawać worek ryb, co nie znaczy że ich nie ma a jak widać, chłopaki udowodnili że można 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Gdyby ktoś miał jutro miejsce w łodzi służę swoją skromną osobą...???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_86 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Panowie jak tam efekty po ostatnim weekendzie, w niedzielę łodzi było dość sporo. U nas 6 godzin, opływane sporo miejscówek i praktycznie 0 kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Panowie jak tam efekty po ostatnim weekendzie, w niedzielę łodzi było dość sporo. U nas 6 godzin, opływane sporo miejscówek i praktycznie 0 kontaktu. W niedzielę były zawody, na 30 załóg padło 11 ryb, więc cieniutko. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 @elpojo.Jak wrażenia z niedzielnego wypadu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Cos dzis pusto... aż tak pasjonujące mistrzostwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Czyżby wszystko zeżarte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Nie jest źle...[emoji4] Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Widzę, że idziesz jak burza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Ostatnie wyjazdy cieszą... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Ostatnie wyjazdy cieszą... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalkaczyżby coś gryzło oprócz insektów?[emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Koledzy! wczoraj zjechałem z Nyskiego i zasłyszałem od pływających tam wędkarzy że podobno na Turawie można używać silników do 4km???? wiadomo wam coś o tym? bo jak tak to widocznie mam spore zaległości w lekcjach????Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Totalna bzdura. .. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 czyżby coś gryzło oprócz insektów?[emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkInsekty..., one zawsze gryzą, niezawodnie. A ryby, cóż, nie biorą to i spokój na wodzie. Można sobie wybierać miejscówki wedle upodobania, gdzie się komu podoba. Woda ciepła jak zupa, to i brań nie za wiele, trzeba czekać na ochłodzenie. Nie znaczy, że nie da się nic złowić, ryby są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Totalna bzdura. .. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Tak właśnie mi się wydawało, ale nie byłem pewny na 100% więc nie chciałem się z nimi kłócić przecież nie raz widziałem jak motorówki śmigają, dobrze że to tylko farmazon, bo planuję kupić silnik troszki większy jak 4kucyki Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Smutny widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Rzeczywiście wygląda mało przyjemnie.Żywioł robi swoje... PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Ten piasek co spływa do wody , za dwa lub trzy miesiące zasypie to pogłębienie które zimą było zrobione. Jak nie wybetonują brzegu to będzie jedna wielka lipa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 A ten filmik to czasem nie z początku sezonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 A ten filmik to czasem nie z początku sezonu?Toż napisane, że 1 czerwiec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Panowie wczoraj po 19 wiatr ustał, lekkie słoneczko wyszło i wielkie żarcie okoniowe... 150-200 metrów od brzegu, woda do 1,5 metra. Gigantów nie było ale zabawa przednia, branie za braniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi