cabage Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Dziś byłem na wale od 18 do 22 od strony kotorza w kierunku średniego, bez kontaktu, co ciekawe nikt nie łowił z wału w tym miejscu, Łodzi tylko kilka na wodzie..Ja dzisiaj rodzinnie podreptałem trochę od średniego i wałem z dużego. Takiego smrodu dawno nie doświadczyłem :/... Trzeba zaczekać do września/października żeby można było w spokoju połowić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syfon Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Panowie dzięki za informacje bo właśnie się tam wybierałem. W tej sytuacji pozostaje Odra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Panowie dzięki za informacje bo właśnie się tam wybierałem. W tej sytuacji pozostaje Odra.Odra chwilowo też do przeczekania, idzie straszny syf po opadach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Odra chwilowo też do przeczekania, idzie straszny syf po opadach.Panie już za późno. Przy tej wodzie były najlepsze wyniki.Teraz wraca do normy i ryby stają się bardziej ostrożne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syfon Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Na Odrze sytuacja ( w miarę ) stabilna. Po południu jeden bolek. Pozdrawiam miłośników zieleniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Wczoraj o godz.16.40... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Darek , coś się wydarzyło czy poszło bokiem ? W sumie deszcz i wiatr przydałby się bardzo , bo już deficyty tlenowe w wodzie są chyba zauważalne . Kumple byli dwa dni temu i woda wygląda niezbyt zachęcająco . Najgorsze są jazgarzyki i okonki , które już nie wytrzymują i zaczynają snąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Dmuchało i lało w sumie ok.10 minut.Stanica i łodzie bez strat... Najgorsze są jazgarzyki i okonki , które już nie wytrzymują i zaczynają snąć .Ale najwięcej jest śniętego sandaczyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Wczoraj o godz.16.40... 20180727_162048.jpgPodobne zjawisko rok temu zniszczyło mi dach i kilkaset innych budynków w okolicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Darek , coś się wydarzyło czy poszło bokiem ? W sumie deszcz i wiatr przydałby się bardzo , bo już deficyty tlenowe w wodzie są chyba zauważalne . Kumple byli dwa dni temu i woda wygląda niezbyt zachęcająco . Najgorsze są jazgarzyki i okonki , które już nie wytrzymują i zaczynają snąć .Potwierdzam, sporo śnietego sandaczyka wielkości 5-7 cm, oraz jazgarze, okoni niewidziałem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Jeśli tak, to bardzo źle się dzieje. Dalej już tylko gorzej prognozują, nie kończące się 30-tki zapowiadają, żadnego ochłodzenia wkrótce. Oby nie skończyło się katastrofą ekologiczną, jednej z najlepszych wód sandaczowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Jeśli tak, to bardzo źle się dzieje. Dalej już tylko gorzej prognozują, nie kończące się 30-tki zapowiadają, żadnego ochłodzenia wkrótce. Oby nie skończyło się katastrofą ekologiczną, jednej z najlepszych wód sandaczowych.Mowa o Turawie? Niestety to już historia. Jeszcze trochę, a będzie to woda sumowo-krąpiowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Mimo wysokich temperatur woda dość czysta, spodziewałem sie skorupy a tu miłe zaskoczenie i okonie zaczęły grasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 To już wiem, gdzie pływałeś. Popatrz skąd wieje wiatr i popłyń w przeciwną stronę. Zapewne pozwoli Ci to na wydanie bardziej obiektywnej recenzji. A propos... okonie?... czy okoniki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgadza sie zalezy od wiatru ale jest poprawa w stosunku do 2 tyg wstecz. Nic powyżej 30cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Od wału względnie, wędkarzy 0 na nim.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek_d Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 W sobotę byłem na Małej Panwi koło tamy, a tam smtód niesamowity. Taka woda płynie prosto z jeziora. Wygląda na to, że przy tamue to już sam siarkiwodór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruha41 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 W sobotę byłem na Małej Panwi koło tamy, a tam smtód niesamowity. Taka woda płynie prosto z jeziora. Wygląda na to, że przy tamue to już sam siarkiwodór. To już płynie od czwartku. W czwartek i piątek płynęły jeszcze jakieś tłuste plamy po powierzchni. Zgłaszałem sprawę, jednak wszyscy to mają w d*pie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Tydzień temu sondowałem koryto w pobliżu elektrowni. Zero ryby przy dnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek_d Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zaczęło coś brać na Turawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepano316 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Coś tam drgnęło, dzisiaj mnóstwo krótkiego sandacza. Kolega miał jednego miarowego. Po chwilowym ochłodzeniu coś ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek_d Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 (edytowane) Na głębokiej czy płytkiej wodzie ? Edytowane 15 Sierpnia 2018 przez jozek_d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Taki do 40 na płytkiej wodzie jest mase, podobnie jak szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Hej.Dzieje się coś w końcu czy dalej bryndza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Polski standard - loteria ze wskazaniem na przegraną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi