elvis Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Panowie walczycie coś jeszcze z łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Panowie walczycie coś jeszcze z łodzi?Pogoda nie rozpieszczała zeszły tydzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Pogoda nie rozpieszczała zeszły tydzień...Ryby też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Ryby też Prawda. Coś tam gryzło, ale żebym skakał z radości to nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Panowie walczycie coś jeszcze z łodzi?Walczycie , walczycie ... Właśnie wróciłem , piwko wypiłem i na obiadek czekam . Słodziutko to nie było . Najpierw o 4,30 nowego czasu poległ mój wehikuł ( pękła sprężyna amortyzatora z przodu ) i po przepakowaniu się do auta "zastępczego" szczęśliwie dotarliśmy na miejsce . Po drodze na Orlenie zmiana garderoby na kombinezony - już lało ...Na wodzie gdzieś od 6.15 . Zbiornik sympatycznie pusty - niewielu wariatów chciało przemoknąć do suchej nitki . Miało to swoje minusy w postaci braku "punktów odniesienia" . Sprawdzaliśmy poprzednie rejony sprzed dwóch tygodni - bez rezultatów . Na szczęście początek łowów dał jakieś wskazówki , więc summa summarum działo się ... Dużo brań , niektóre atomowe , brak ryb zdjęciowych , kilka spadów . Na łodzi trzy wymiarowe sandacze , dwa krótkie , jeden prawie zdjęciowy okoń i duuużo niedosytu po fajnych kontaktach . Wytrzymaliśmy gdzieś do 14.00 , testując membrany naszych kombinezonów . A teraz wszystko porozwieszane i potrzeba zakupu lżejszych anti-snagów jawi się całkiem nachalnie w najbliższej przyszłości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Bartek, jak zawsze pozytyw bije z Twoich wypowiedzi.. Lubię to czytać.. PS.. Ty jedź po sprężyne.. A nie o antisnagach myśl.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) Grzechu , są rzeczy ważne i ważniejsze . Więc najpierw główki jednak . A tak poważnie , to moje Mondeo MK3 zaczyna pogrążać się w zmianach starczych nieodwracalnie ... Ale to tak tylko na marginesie oczywiście . To był fajny dzień , choć dosyć ciężki . Przynajmniej nie wiało zbytnio , tak jak w tygodniu . A patrząc na lokowanie się brań na przestrzeni ostatniego miesiąca czy dwóch mniej więcej , to tak jak zauważył mój kompan wygląda na to , jakby zanderki migrując po zbiorniku powoli zataczały koło . Edytowane 28 Października 2018 przez malinabar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 My swojego mk3 nazywamy mustangiem, jest moc pojemny jak diabli :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Panowie jaka jest temperatura wody w jeziorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Panowie jaka jest temperatura wody w jeziorze? W zeszła sobotę było 9,6 C, teraz może będzie cieplej o pół stopnia bo grzało 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 W takim razie do brodzenia w woderach bedzie znośna. Ktoś próbował szczupaka na płyciznach? Od jutra trochę wolnego to powędruje od małej panwi pod syrenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovaleinen Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Witam. Jakieś efekty z brzegu się zaczynają ? można liczyć na fajne kontakty ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) Witam. Jakieś efekty z brzegu się zaczynają ? można liczyć na fajne kontakty ? Pozdrawiam Chcesz laski podrywać..? czy, pytasz czy biorą.. Edytowane 2 Listopada 2018 przez Greg #2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 ... waluta była zawsze jednym z najlepszych wabików ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Albo bogate/konkretne "wyposażenie". Hahaha 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 ... ale w temacie pisząc:Ze 3 dni temu będąc na rybach mimowolnie słyszałem rozmowę ( bo nie dało się nie słyszeć ) 5 "jentelmenow" odnośnie informacji o zbiorniku.Byli tak podnieceni informacji o "grubej rybie "która ostatni idzie ,że natychmiast zwoali walne zebranie i ustalane terminy natychmiastowego wyjazdu w celu zweryfikowania oraz umniejszenia rybostanu. Tak , że ten tego ten - strzeżcie się najazdu, bo szykowali się grubo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovaleinen Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Chcesz laski podrywać..? czy, pytasz czy biorą.. pytam się czy biorą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) Wczoraj popoludnie+wieczór przeszedłem od ujścia libawki aż pod Syrenkę, brodząc w woderach po wodzie 60-80 cm. Maluchów do 40cm pełno, większe tez sie trafiają. Zabawa przednia. Najciekawiej na korzeniach miedzy molem przy Skorpionie a Syrenką. Edytowane 2 Listopada 2018 przez elvis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Panowie,cisza jak makiem zasiał...Nikt nie jeździ?Nie biczuje wody?Ja będę dopiero za tydzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Zaraz zjem śniadanie i ruszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Pierwotnie planowałem dwudniową wycieczkę na Turawę, od jutra. Prognoza wczoraj była taka sobie, wyglądało słabo na tyle, że postanowiłem wybrać Czechy, jednak dzisiaj poprawiło się i ten wiatr ma być znośny. Jak to wygląda dzisiaj, bo jutro ma być podobnie, ktoś coś napisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Zaraz zjem śniadanie i ruszam Skrobnij co i jak po wszystkim...Podejrzewam że dzisiaj tłok nieziemski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 No i nie pojechałem. Zadzwoniła ukochana teściowa ze zaprasza na obiad z okazji imienin teścia... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 No i nie pojechałem. Zadzwoniła ukochana teściowa ze zaprasza na obiad z okazji imienin teścia... Dobre posunięcie, ponieważ gniew teściowej gorszy od gniewu żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Witam kolegow moze ktos podpowie jak wyglada temat z wodowaniem łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi