elvis Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Pogoda nie ułatwia zakończenia sezonu. Ale wlasnie przestało padać wiec chyba sie skuszę na wały porzucać w nocy. Ktoś dzis pływał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Sporo krótkich, trzy miarowe. Trafiłeś w godzinę to była zabawa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Próbowałem miedzy 23 a 1, 2 miarowe i 3 krótkie. Ryby w dobrej formie, waleczne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Wczorajsze rybki... http://jerkbait.pl/topic/103341-sandacze-2018/page-10#entry2509176 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 W 2018 roku odpuściliśmy Turawkę z początku sezonu. Poodbijaliśmy się kilka razy, zniechęciliśmy i za specjalnie też się nic nie działo przez pierwsze dwa miesiące. Zaczęliśmy jeździć dopiero od drugiej połowy listopada i regularnie w grudniu. Lubię ten późnojesienny zimowy klimat. Filmik z zakończenia sezonu 30.12.2018 i kilka ryb z naszych ostatnich wypraw 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Pięknie połowione, gratulacje[emoji106]. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karper Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 fajne rybki a ja z kolegą byłem na Turawie 31.12 i bez dotkniecia ale to jest nasz pierwszy sezon na Turawie fajna woda ale trzeba troche popływac żeby miec efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Bardzo ładnie Łukasz! Brakowało tych fotek ale może i słusznie że dopiero teraz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Dzis byłem zobaczyc wokoło domku.... i zaskoczył mnie poziom wody! We wrześniu było mniej niż dzisiaj. Moze wreszcie będziemy mieli sezon z pełnym stanem ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Dzis byłem zobaczyc wokoło domku.... i zaskoczył mnie poziom wody! We wrześniu było mniej niż dzisiaj. Moze wreszcie będziemy mieli sezon z pełnym stanem Też mi się wydawało że było z 30-40 cm więcej wody jak w grudniu, ale co się dziwić jak podobno mała panew wali wodą jak głupia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Dzisiaj w rogu kotorskim zimowe okonie wzięły przykład z letnich sandaczy - ignorowały przynętę całkowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Jaka grubość lodu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Wczoraj 10-12, dzisiaj 8-10 i znika w oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Dzisiaj w rogu kotorskim zimowe okonie wzięły przykład z letnich sandaczy - ignorowały przynętę całkowicie. To też tłumy na lodzie [emoji15] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Rano razem - 3 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Wody juz mamy więcej niż na wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Panowie czy gdzieś w opolskim (oprócz kotorza) naprawie silnik zaburtowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruk Op Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Co do silnika to zapraszamy na Marine w Opolu na Bolko "Pagaj" i proszę pytać o Janka ksywka Hańcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Zacząłem przygotowania do sezonu a tu w Merkurym 10km działa tylko 1 cylinder i nie ma chodzenia. Do tego mam 3 ruskie (2 po 35km i jedne wietierok chyba 6,5km) w dwóch nie działa chłodzenie w jednym urwana sprężyna od nawijanaia linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek_d Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 (edytowane) Co się dzieje na Turawie ?Jakaś cisza na tym forum panuje Edytowane 28 Kwietnia 2019 przez jozek_d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Krzaki w Szczedrzyku pełne namiotów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Krzaki w Szczedrzyku pełne namiotów. i nie są to bynajmniej namioty ichtiologów [emoji51] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Ani ornitologów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 ... pewnie sandacz gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi