Sailfish Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Sandacz i sum. Sum bezpieczniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 i nie są to bynajmniej namioty ichtiologów [emoji51] Ani ornitologów Ani stróżów prawa... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 I to jest własnie wszechobecna rzeczywistość polskiego wędkarstwa ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Ani stróżów prawa... ;) Darek, nie jest tak źle.Od 30 marca byłem kontrolowany na wodzie 4 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Darek, nie jest tak źle.Od 30 marca byłem kontrolowany na wodzie 4 razy. Normalnie szok...Nic mi o tym nie wspomniałeś...Nie do wiary.Gdyby to nie padło z Twoich ust (Klawiatury ) to nie uwierzyłbym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Spoko, spoko. Chłopaki w krzakach mają się dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zobaczymy na otwarciu jak będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zobaczymy na otwarciu jak będzie...jak co roku „lądowanie w Normandii” Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Jak zawsze. Z roku na rok coraz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 jak co roku „lądowanie w Normandii” Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkI jeszcze najazd Hunów ( Sandacz Turawy). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Prestiż kosztuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Prestiż kosztuje. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTylko dlaczego JA mam za to płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Tylko dlaczego JA mam za to płacić. co roku jest coraz gorzej , wszystko się kiedyś kończy . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syfon Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Sandacz i sum. Sum bezpieczniejszy.Jasne! Żywiec i martwa rybka zakazane. Ale kto komu zabroni założyć rosówkę"na leszcza" ( który właśnie zaczął tarło i jest zainteresowany przedłużeniem gatunku anie pobieraniem przynęty z dna). Oczywiście sandacz, którego gniazda rozlicznie otaczają Szczedrzyk i sum, który właśnie wychodzi na świeżo nagrzane płycizny również tej przynęty nie ruszą B) B). No ale straż rybacka jak zawsze czujna. Ważne, żeby mieć bosak i gaśnicę na łódce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Jak zawsze. Z roku na rok coraz mniej.Ale niestety nie wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Witam koledzy , a kiedy ten sandacz turawy ma być w jakim terminie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Nie wiem czy się nie mylę, ale chyba po wypadku sprzed 2 lat w zeszłym roku nie było... (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Witam koledzy , a kiedy ten sandacz turawy ma być w jakim terminie?W kalendarzu imprez sportowych ZOPZW Opole 2019 nie figuruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Sandacz turawy chyba wlicza się w GP Polski teamów i jest 10-13.10 Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Taka impreza jest w terminarzu jednak pod inną nazwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 W zeszłym roku pod taką nazwą odbyły się zawody na Turawie z cyklu GP. Dlatego przypuszczam, że w tym będzie podobnie. Owszem mogę się mylić Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Może garmina na Turawie tak nazwą. Któż to wie[emoji16] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 (edytowane) Pewnie chętnie by zrobili ale brak tam odpowiedniej bazy noclegowej. ... chyba, że w innej formule... Edytowane 10 Maja 2019 przez amalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Co tak zrobili? Garmina? W tym roku rusza liga garmina i jednym z akwenów na których będą rozgrywane zawody jest zbiornik Turawa Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 (edytowane) Czyli inna formuła, coś takiego jak na Dadaju nie da się zrobić na Turawie niestety, przynajmniej nie w takiej skali. ... i nie w takich warunkach Edytowane 10 Maja 2019 przez amalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi