rafcik87 Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=633322143754837&id=2141347936195704&refsrc=http%3A%2F%2Fwww.google.com%2F&_rdr Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Obawiam się kolego, że liga garmina będzie w podobnej lub większej obsadzie Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Całkiem możliwe... trzeba tylko namioty zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 tak czy owak - fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Już za parę dni, za dni parę.... morda się cieszy na samą myśl. Wody pełno tylko wygląda na to że ryba wciąż się trze... Większość będzie polować na gniazdach a u nas C&R jest wypuszczane przetrawione do kibelka a nie żywe do jeziora Jak tam przygotowania do sezonu Panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 U chłopaków w krzakach na Szczedrzyku zezon w pełni. Oprócz chwalebnego masowego wyławiania sumów szkodników, " przypadkowo" wyławiane są również sandacze. Wszystko oczywiście trafia do wora ( bagażnika). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Słyszałem właśnie że miesiarze nie próźnują... Ale kilku udało się złapać. Powinni za takie rzeczy zabierać nie tylko wędki ale i samochody. Zabiorą 2-3 cwaniakom i kolejni mocno się zastanowią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Złapali kogoś? W gazetach pisali? Ja słyszałem tylko o złapanych za brak wpisu w rejestrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendil Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Słyszałem właśnie że miesiarze nie próźnują... Ale kilku udało się złapać. Powinni za takie rzeczy zabierać nie tylko wędki ale i samochody. Zabiorą 2-3 cwaniakom i kolejni mocno się zastanowią!Dokładnie tak. I by był spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Złapali kogoś? W gazetach pisali? Ja słyszałem tylko o złapanych za brak wpisu w rejestrze. Słyszałem tylko od znajomych że złapali, a ilu i za co już nikt do końca nie wiedział... Ale jak sandacza trzepią w okresie ochronnym to chyba brak wpisu tu nie ma znaczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander97 Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Też słyszałem ,że na rosowke łapali sandacze ,ponoć pełno obcietych głów po krzakach leżało, kilku zlapano, mandaty po 500.....za mało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Powinny być kilku tysięczne kary, konfiskata każdego sprzętu który dana osoba posiada na łowisku i dożywotni zakaz połowu ryb. Ale niestety póki w głowach narodu będzie sieczka można tylko zamknąć pod nosem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Teraz zaczyna się okres gdzie sandacze "schodzą" z gniazd i walą we wszystko co kołysze się w wodzie, zanim zacznie się sezon gniazda powinny już być puste 1,5 tygodnia to sporo czasu , a co do nielegalnego połowu to zastanowił bym się lepiej nad nadchodzącą legalną rzezią komplet w siatce i do auta i dalej na łódkę bo bierze a trzeba czas wykorzystać a dywagacje na temat kontroli i kar przerabiane są w "koło Macieja" władze udają że problemu nie ma bo pewnie tak wygodniej może trzeba by zrobić jak na bliskim wschodzie obcinać palce przy samej du.ie żeby więcej go nie swędziały do kłusownictwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Witam serdecznie Panowie.Mam pytanko do stałych bywalców zbiornika Turawa lub osób, które orientują się jak , w jaki sposób najprościej opłacić sobie wędkowanie w okręgu Opole na 3 dni z wędką. Jakiś przelew online lub przelew bankowy żeby nie trzeba było jechać po drodze opłacać do miasta Opole wchodzi w grę???Czy może istnieje możliwość opłacenia sobie wędkowania 3 dni na miejscu w Turawa?Byłbym wdzięczny za Waszą pomoc z info w tej sprawie, bo będzie to moje pierwsze wędkowanie poza macierzystym województwem, o info proszę pisać tutaj w wątku lub na priv. Z góry wielkie dzięki i życzę połamania na sandaczach i sumach na początku sezonu na Turawie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Po mojej stronie jeziora w sklepie "Wędkarz" w Ozimku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Zapłacisz online przez stronę PZW Opole , przynajmniej w tamtym roku tak płaciłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 (edytowane) Nastawiacie się na wielkie turawskie otwarcie...A będzie w tym okresie grzmiało,wiało i lało... :D Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Maja 2019 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Nastawiacie się na wielkie turawskie otwarcie...A będzie w tym okresie grzmiało,wiało i lało...[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu TapatalkaJuż ja Cie znam. Pewnie dlatego, że Ciebie nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 (edytowane) Już ja Cie znam. Pewnie dlatego, że Ciebie nie będzie.Mnie nie będzie????Ja już na stanicy czekam... ;) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Maja 2019 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 W Bielefeld? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Żarty???2 km od Ciebie... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Macie wiedzę czy na Rybaczówce da się już zwodować ? Czy do czerwca zamknięte ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Zapłacisz online przez stronę PZW Opole , przynajmniej w tamtym roku tak płaciłem.Wielkie dzięki 60PLN za 3 dni marzeń . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Wielkie dzięki 60PLN za 3 dni marzeń .Oby się spełniły Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Nastawiacie się na wielkie turawskie otwarcie...A będzie w tym okresie grzmiało,wiało i lało... :D Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Nawałnica będzie i to konkretna, ale wędkarzy dlatego weekendowy wyjazd odpuszczam i na tygodniu może będą większe szanse żeby sąsiadowi na łódke zestawu nie rzucić 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi