Sailfish Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 A lokalni i przyjezdni obrońcy populacji rodzimych gatunków tępią dalej po krzakach i na wale "suma" aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimret Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 A lokalni i przyjezdni obrońcy populacji rodzimych gatunków tępią dalej po krzakach i na wale "suma" aż miło. A zgłosiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Kontrole społecznej straży rybackiej trwają od marca, policja kontroluje od maja. Sam byłem kontrolowany na wodzie ( mimo, że nie miałem wędki) cztery razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Kilka dni temu złapali gości na syrence, 4 wędki na każdy haku filet zarzucony, jak straż kazała wyciągnąć wędki to na jednej już sandał wisiał... brak słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Amators Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Bo to byli ci z falstartu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Aż się gotuje w środku, jakim trzeba być człowiekiem żeby nie wytrzymać tych kilkunastu dni skoro czekali kilka miesięcy???? a może mięso z sandacza odmładza, ktoś z naukowców powinien się temu przyjrzeć, widocznie ci którzy dużo mięsa sandacza jedzą jakby cofali sie w rozwoju zachowując się jak małe dzieci które nie rozumieją że jeszcze jest okres ochronny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Im więcej "zamówień" po lokalnych wichurach tym szybciej trzeba zacząć, po pierwszym nic nie zarobi gienek.. Janusze biznesu.. . A chlac trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruha41 Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Macie wiedzę czy na Rybaczówce da się już zwodować ? Czy do czerwca zamknięte ?Rybaczówka jest otwarta od 13 kwietnia, śmiało można wodować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Łódek coraz więcej... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Jutro jak co roku „Lądowanie w Normandii„ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 (edytowane) ... oby się tylko nie zakończyło taką samą masakrą ..... Edytowane 31 Maja 2019 przez miramar69 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Jutro jak co roku „Lądowanie w Normandii„ Już wylądowali... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Centrum konferencyjne...Także live...[emoji3][emoji3][emoji3] Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Jutro Bedzie jak pod marketem ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Myślę, że pod żadnym marketem nie ma takiego przeładunku ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Panowie i jak tam? Zostały jeszcze jakieś sandacze? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Moje wróciły do wody ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ximus Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 W skali od 1 do 10 jak biorą? 10 to eldorado... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 A lodek pewnie mnóstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 W skali od 1 do 10 jak biorą? 10 to eldorado... Wieczorem pewnie będzie już wiadomo , co komu wzięli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 A Ty Mariusz nie ns otwarciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Nie ma tragedii. Łódka od wczoraj na wodzie to nie powiem jak było na slipach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 ... niech się chłopaki "wyprztykają" , ja mam czas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 ... niech się chłopaki "wyprztykają" , ja mam czas ...Spoko.Jutro kolejny atak klonów. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi