rapek Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Byłem wczoraj i oceniam na 10 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 A na Turawce rzeź trwa w najlepsze...Masakra... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Miał ktoś kontakt z okoniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Miał ktoś kontakt z okoniem?Prawie wszystkie zjedzone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Niestety ale przykre jest to co się działo przez 2 dni... ryby brały, zabawa świetna, rozumiem ze można zabrać 1-2 ryby żeby skosztować z rodzina, ale każda osoba na łódce po komplecie? 2 razy dziennie przez cały weekend?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 (edytowane) Niestety ale przykre jest to co się działo przez 2 dni... ryby brały, zabawa świetna, rozumiem ze można zabrać 1-2 ryby żeby skosztować z rodzina, ale każda osoba na łódce po komplecie? 2 razy dziennie przez cały weekend??To samo było pod koniec roku 2018 niestety. Edytowane 2 Czerwca 2019 przez Hermano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Naprawdę spodziewaliście się, że będzie inaczej...? Jest garstka tych, którzy wypuszczają, reszta uspokajając sumienie regulaminem deletktuje się pysznym, białym chudym mięskiem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Szczerze to tak trochę nie wierzę ze aż tak ten sandacz gryzl . Jeśli bylo tyle łódek co w tam tym roku to był dobrze wyploszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 (edytowane) Naprawdę spodziewaliście się, że będzie inaczej...? Jest garstka tych, którzy wypuszczają, reszta uspokajając sumienie regulaminem deletktuje się pysznym, białym chudym mięskiem...Wiesz, ku Twojemu zdziwieniu odpowiem - Tak, spodziewałem się czegoś innego - przecież są już inne czasy, fora internetowe itp, inna świadomość wędkarzy. Ja sobie odpuściłem ten weekend na Turawie bo jak wielu z nas nie lubię tłoku, ale byłem na Turawie na spacerze obejrzeć co i jak. Widziałem ogrom ludzi i samochodów na przeróżnych tablicach rejestracyjnych z całej Polski. Myślałem, ze ludzie przyjechali połowić dla hobby na jedno z lepszych łowisk sandacza w naszym kraju. Widać się myliłem, większość przyjechała po mięso, a ich gadanie wszem i wobec ze są za C&R o d.... rozbić. Edytowane 2 Czerwca 2019 przez Hermano 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Wiesz, ku Twojemu zdziwieniu odpowiem - Tak, spodziewałem się czegoś innego - przecież są już inne czasy, fora internetowe itp, inna świadomość wędkarzy.Ja sobie odpuściłem ten weekend na Turawie bo jak wielu z nas nie lubię tłoku, ale byłem na Turawie na spacerze obejrzeć co i jak. Widziałem ogrom ludzi i samochodów na przeróżnych tablicach rejestracyjnych z całej Polski. Myślałem, ze ludzie przyjechali połowić dla hobby na jedno z lepszych łowisk sandacza w naszym kraju. Widać się myliłem, większość przyjechała po mięso, a ich gadanie wszem i wobec ze są za C&R o d.... rozbić. szczerze mówiąc to spodziewałem się takiej rzeźni i też odpuściłem "pierwszy szał" może w środe będzie spokojniej to zawitam nad "wielką wodą" a Turawskie C&R to tylko ładnie wygląda na ekranie komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Wiesz, ku Twojemu zdziwieniu odpowiem - Tak, spodziewałem się czegoś innego - przecież są już inne czasy, fora internetowe itp, inna świadomość wędkarzy. Ja sobie odpuściłem ten weekend na Turawie bo jak wielu z nas nie lubię tłoku, ale byłem na Turawie na spacerze obejrzeć co i jak. Widziałem ogrom ludzi i samochodów na przeróżnych tablicach rejestracyjnych z całej Polski. Myślałem, ze ludzie przyjechali połowić dla hobby na jedno z lepszych łowisk sandacza w naszym kraju. Widać się myliłem, większość przyjechała po mięso, a ich gadanie wszem i wobec ze są za C&R o d.... rozbić.Niestety, chciałbym żeby było inaczej ale po prostu nie mam już większych złudzeń... Facebook, grupy, fora to jedno, a szara rzeczywistość drugie. Tylko tyle, gratulacje dla tych którzy połowili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Rzeźnia, ale dzisiaj już dużo spokojniej. Z braniami również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 A najgorsze to że duże ryby już do wody nie wracają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Po pierwsze kazdy ma Prawo wzgledem limitow dziennych zabrac regulaminowe ryby i nic nikomu do tego. Po drugie C&R to idea wyznawana prze to forum wedkarskich celebrytow znamych testerow itd a jak przychodzi co do czego to kazdy wie jak jest. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 OK,OK, gdyby chodziło tylko o regulaminowy limit, to nie było by problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Moje wszystkie wróciły do wody, w tym 75 i 79cm. Dwoch poznanych forumowiczów też uwalnialo ryby. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Wrzucajcie fotki do stosownego wątku , niech ożyje z początkiem sezonu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 OK,OK, gdyby chodziło tylko o regulaminowy limit, to nie było by problemu. wydaje mi się że i tak regulamin na niektórych wodach i w poszczególnych okresach jest zbyt hojny i mało opiekuńczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Po pierwsze kazdy ma Prawo wzgledem limitow dziennych zabrac regulaminowe ryby i nic nikomu do tego. Po drugie C&R to idea wyznawana prze to forum wedkarskich celebrytow znamych testerow itd a jak przychodzi co do czego to kazdy wie jak jest.Bo pół polski od 1 stycznia głodowało i dopiero teraz jest co do garnka włożyć... Póki w głowach się nie zmieni nam zostaje tylko ponarzekać na forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Bo pół polski od 1 stycznia głodowało i dopiero teraz jest co do garnka włożyć...Póki w głowach się nie zmieni nam zostaje tylko ponarzekać na forumA co to ma wspólnego? Może i nie ma ale ma prawo od 1 czerwca do 31 grudnia zabrać każdego dnia dwa Sandacze według RAPR i nic nikomu do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 A co to ma wspólnego? Może i nie ma ale ma prawo od 1 czerwca do 31 grudnia zabrać każdego dnia dwa Sandacze według RAPR i nic nikomu do tego Jasne, grzybów też można zabrać ile wlezie więc noszą wiadrami do zrzygania, jak można to trzeba zabrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruk Op Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Witam Wszystkich,to co się działo w Turawie przez weekend to nie można nazwać łowieniem, to jest Q.. rzeż niewiniątek, kultury wędkarskiej brak dorośli ludzie zachowują się jak dzieci jak by w życiu sandacza nie jedli paranoja, wstyd i żenada, a tekst "wyjazd musi się zwrócić" powinni sobie wydziarać na czołach, BIDNA BRUDNA TURAWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Jasne, grzybów też można zabrać ile wlezie więc noszą wiadrami do zrzygania, jak można to trzeba zabrać... Każdy działa zgodnie ze swoimi potrzebami i przekonaniami.Witam Wszystkich,to co się działo w Turawie przez weekend to nie można nazwać łowieniem, to jest Q.. rzeż niewiniątek, kultury wędkarskiej brak dorośli ludzie zachowują się jak dzieci jak by w życiu sandacza nie jedli paranoja, wstyd i żenada, a tekst "wyjazd musi się zwrócić" powinni sobie wydziarać na czołach, BIDNA BRUDNA TURAWA Czy stwierdzasz brak kultury na podstawie tego że ludzie postępowali w zgodzie z regulaminem i zabierali złowione ryby z łowiska??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 PZW Opole podchodzi do Turawy jak do klasycznego zbiornika komercyjnego.Podobno milion na zarybienia - robi swoje. Ale fakt to co w ludzi wstępuje jest trochę przerażające... :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Każdy działa zgodnie ze swoimi potrzebami i przekonaniami.Czy stwierdzasz brak kultury na podstawie tego że ludzie postępowali w zgodzie z regulaminem i zabierali złowione ryby z łowiska??? Wiesz o co chodzi, jak masz 4 ryby z weekendu po 60-80 cm to naprawdę sporo mięsa, możesz ... ale po prostu - PO CO? Nie jestem ortodoksyjny sam zabrałem 1 rybę z niedzieli i O.K. po prostu to trochę dziwne, a wiem że zobaczę tych ludzi w przyszły weekend... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi