Piterson Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Witam , jak tam sytuacja na zbiorniku ? Ruszyło się coś ? Czy woda jest bardzo zielona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 W weekend woda kryształ i dość ciepła. Ryby trzeba było poszukać... U mnie w tym roku sprawdzają się miejscówki z zeszłych pokoleń gdzie kilka lat wstecz nic nie łapałem, jedynie okonia nie mogę namierzyć nawet takiej drobnicy po 5-7 cm nie znalazłem! A była tego cała masa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Odcień "kryształu" zależy od kierunku wiatru. Po nawietrznej, "kryształ" zamienia się w szmaragd. A okonie... Kiedyś występowały w tym zbiorniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterson Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Mi udało się złowić 2 okonie ponad 30 centymetrów i taki około 40 odprowadził przynętę i zawrócił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Aliens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Dużo narybku sandacza kręciło się przy powierzchni. Ale fakt rybę trudno było sprowokować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karper Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 byłem w niedziele z kolegą ale bez rewelacji jeden kontakt i nic poza tym , łodzi za wiele nie pływało to mówi samo za siebie na spławik cos tam połowili 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Aktualny podgląd...https://airmax.pl/kamery/turawa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ximus Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Jakieś nowe wieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobelx Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Jakieś nowe wieści?Bn Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovaleinen Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 ktoś może próbował za innymi rybami się przyczaić ? jakiś leszcz , karp lub węgorz ? planuję się wybrać w tygodniu wieczorem.. warto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Węgorz, jak najbardziej. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karper Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Byłem dzisiaj i bez kontaktu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Podobnie, cały weekend bez brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ximus Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 4 dni, 1 krótki+1 branie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander97 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Ja i mój kolega też bez brania,sobota wieczorem i dziś do południa od 4..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vimaks Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Byłem 6 dni na wodzie, tylko w dwa dni udało się trafić i ładnie połowić. Ostatnie dwa dni to tylko jedno branie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Trochę w piątek i trochę w sobotę, ogólnie około 13h pływania we trzech i siadły 4 ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Teraz już wiem, że mój refleks nie został w lesie ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Koledzy jaka jest obecnie jakość wody? da się choć troche popluskać w wodzie,czy już zieleń absolutna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 (edytowane) W Boże Ciało woda była absolutnie krystaliczna ,wręcz absurdalnie jak na tę porę roku i temperatury panujące . Delikatne strzępki zakwitu były widoczne gdzieniegdzie , ale kryształ był zaskakujący . Może dlatego nie brały ? Byliśmy wszędzie chyba próbując wszystkiego . Kumple na wypasionej łodzi z panoptixem livescope na pokładzie też narzekali na pustkę pod wodą . Sandacze jakby gdzieś zniknęły . Oczywiście pod koniec , kiedy już spływaliśmy , dowiedzieliśmy się gdzie się łowi i jak dobrze w sumie . Taki turawski standard - zawsze pół kroku za rybami . Edytowane 24 Czerwca 2019 przez malinabar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander97 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Brały tylko na vipera i na woblery czasem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Nie tylko ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karper Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 a jak z karpiami na Turawie czy ktos próbował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Ale, że na spinning te karpie,bo nie wiem? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi