malinabar Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Czarnemi koguty zakąszali ostatnio . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander97 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 W sposób w miarę humorystyczny w moim przekonaniu starałem się odnieść do pytania @karpera i riposty ( ze wszech miar słusznej zresztą ) @koguta , a nie do faktów jakichkolwiek . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karper Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 oj nie na spina tylko stacionarnie gdzies z brzegu czy karpia połowili na turawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 U mnie echo kompletne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Ja przed chwilą widziałem jak chłopaki spływali. Ładny 70cm sandacz na żywca wyjechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Na żywca to się nie liczy, tak samo jak fazą, siecią czy granatem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 W ostatnim tygodniu codziennie rano spotykałem na górkach kabinówki z rozstawionymi żywcówkami. Donośne odgłosy chrapania z nic dochodzące i wiszące na burcie siatki z sandaczami aż nad wyraz wskazywały, w jakim celu tam stały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 W ostatnim tygodniu codziennie rano spotykałem na górkach kabinówki z rozstawionymi żywcówkami. Donośne odgłosy chrapania z nic dochodzące i wiszące na burcie siatki z sandaczami aż nad wyraz wskazywały, w jakim celu tam stały. Przetwórnie , pracują pełną parą. Normę trzeba wykonać bo moc kontrachentów czeka. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karper Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 No bo kiedy jak nie teraz oj ludzie nie maja umiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Z brzegu w nocy tez połapali na żywca. Tylko co to za łapanie skoro wędki stoją same przez cała noc a rano przychodzą ściągnąć i sprawdzić czy jest co w łeb walić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zakaz połowu na żywą i martwą rybę oraz jej części sporo by naprawił na tym zbiorniku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vimaks Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Nie tylko żywiec, w sobotę i na spining połapali niektóry tyle iż z sąiednich łódek musieli przypominać 4 sztuki na dwóch wędkarzy to już starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Zakaz połowu na żywą i martwą rybę oraz jej części sporo by naprawił na tym zbiorniku. Na każdym zbiorniku.Ja nie mogę tego pojąć, że wciąż jest to dozwolone.Rocznie wyjeżdżają tysiące ryb... Super byłoby gdyby był zakaz trupa/żywca jak i zakaz połowów nocnych używając tychże przynęt. Przecież każdy kto łowi sandacze na przynęty sztuczne powinien się pod tym podpisać, więc może spróbować o to w jakiś sposób powalczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Na każdym zbiorniku.Ja nie mogę tego pojąć, że wciąż jest to dozwolone.Rocznie wyjeżdżają tysiące ryb... Super byłoby gdyby był zakaz trupa/żywca jak i zakaz połowów nocnych używając tychże przynęt. Przecież każdy kto łowi sandacze na przynęty sztuczne powinien się pod tym podpisać, więc może spróbować o to w jakiś sposób powalczyć ?Pozostaje jeszcze rosówka w kwietniu i w maju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Myślicie że ,,spiningiści" mają mniej sandaczy na sumieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Dobra! To zakaz spinningu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karper Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 powinien byc tygodniowy limit dwie szt i nara czy to spining czy trup itp . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karper Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 jadą wieczorem we dwóch na wode i spływają rano no i 8 szt legalnie biorą no ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Wszystkie propozycje limitu ilości sztuk zostały spacyfikowane głosami ZO Opole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.gluchy Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Tak czytam o tej Turawie, aż strach co sie dzieje nad rybną wodą... ludzie jej nie odpuszczą zanim wszystkiego nie wyjedzą po czym przezucą się na inny zbiornik. Cieszę się że nad wodami gdzie ja głównie łowię Sandacze raczej tak na trupa nie biorą. Tylko że przyjezdni spinningiści nie robią tylu km tylko dla zdjęć niestety... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 ... chyba chciałeś Karol powiedzieć , że już nie biorą jak dawniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.gluchy Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 No może i tak tak czy siak jak słyszę o nockach na "pusto" to zacieram łapami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrufa8 Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Panowie, gdzie można podjechać blisko wody i zwodować ponton? Nie potrzeba slipu, byłe było w miarę blisko do wody, żeby go przenieść z przyczepy. Wszystkie znane mi wjazdy są pod zakaz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi