Skocz do zawartości

TURAWA

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie kraczecie jakby Turawa była tylko wasza. Chcecie to wypuszczajcie i nie czepiajciw się wędkarzy, którzy łapią zgodnie z regulaminem.Każdy ma do tego prawo, a to że tylko wasze głosy tu są, to nie znaczy że jesteście większością i macie prawo do narzucania swoich idei wszystkim.

Chyba że ktoś go łamie, to ścigać.

• Like 2

Co innego jest promowanie c&r a co innego czepianie się tych co mają inny pogląd.

Ty masz taki pogląd żeby zapchać kiche rybim mięsem. Gdybyś przypadkiem miał szerszy pogląd to może wpadłbyś na to, że skoro w naszych realiach 99% wędkarzy ma myślenie podobne do Twojego to nic dobrego z tego nie będzie. Prędzej czy później pustynia. Ale nie, skoro można to trzeba zberetować. Miałem tego nie pisać ale już mnie krew zalewa jak czytam tych wszystkich przepisowo zabierających....:/

• Like 7

Myślałem że wszędzie słabo bo u mnie w okolicy pomimo  fajnej pogody   od ponad tygodnia  nie udało się  zaliczyć  nawet 1  pstryka , dziubnięcia a 2x dziennie nad wodą  przez  8 dni :/  już  myślałem że elektrycy przejęli  zbiorniki ale to chyba  błędna hipoteza :P

http://www.pzw.org.pl/opole/wiadomosci/192187/60/zamkniecie_zbiornika_turawa_dla_wedkujacych_z_lodzi

W związku z organizacją na zbiorniku Turawa ogólnopolskich zawodów spinningowych z łodzi informujemy,

że na czas przeprowadzenia zawodów, tj:

·        dnia 13 lipca 2019 roku(sobota) od godz. 6:00 do godz. 20:00,

·        dnia 14 lipca 2019 roku(niedziela), od godz. 6:00 do godz. 15:00,

zamyka się cały akwen dla wędkujących z łodzi.

http://www.pzw.org.pl/opole/wiadomosci/192187/60/zamkniecie_zbiornika_turawa_dla_wedkujacych_z_lodzi

W związku z organizacją na zbiorniku Turawa ogólnopolskich zawodów spinningowych z łodzi informujemy,

że na czas przeprowadzenia zawodów, tj:

·        dnia 13 lipca 2019 roku(sobota) od godz. 6:00 do godz. 20:00,

·        dnia 14 lipca 2019 roku(niedziela), od godz. 6:00 do godz. 15:00,

zamyka się cały akwen dla wędkujących z łodzi.

No to mamy kolejny weekend wyjęty z życiorysu za sprawą PZW.