jozek_d Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 (edytowane) Kolego DAWCA w ogóle nie zrozumiałeś co napisałem. Ja też uważam, że o ryby należy dbać ale jestem zwolennikiem zdrowego rozsądku a wszelkie skrajności są dla mnie chore. A chodziło mi o to, że ani to że to forum promuje C&R ani to, że większość forumowiczów wypuszcza wszystkie złowione ryby nie upoważnia do obrażania tych co czasami zabierają je ze sobą.Zresztą jest to teraz bardzo powszechne, że tak zwani "zwolennicy nowoczesnych poglądów" żadają dla siebie pełnej tolerancji jednocześnie nia mając jej dla innych. Edytowane 8 Lipca 2019 przez jozek_d 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Kolego DAWCA w ogóle nie zrozumiałeś co napisałem. Ja też uważam, że o ryby należy dbać ale jestem zwolennikiem zdrowego rozsądku a wszelkie skrajności są dla mnie chore. A chodziło mi o to, że ani to że to forum promuje C&R ani to, że większość forumowiczów wypuszcza wszystkie złowione ryby nie upoważnia do obrażania tych co czasami zabierają je ze sobą.Zresztą jest to teraz bardzo powszechne, że tak zwani "zwolennicy nowoczesnych poglądów" żadają dla siebie pełnej tolerancji jednocześnie nia mając jej dla innych.Nie chciałem Cię urazić, jestem raczej powściągliwy w takich opiniach ale czasem nerwy mi puszczają... Masz rację, zdrowy rozsądek to podstawa, szkoda, że na codzień go brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Panowie piękne jazie ostatnio połapałem aż żałuję, że nie miałem lekkiej wędki. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Jaka przynęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Obrotówka nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Orientuje się ktoś jakie wyniki były na dzisiejszych zawodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Orientuje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Orientuje się.No to napisz jak "połapali" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Masz na telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 https://xtramarlin.pl/squads.php?competition=37&round=all 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Fajnie by było jeszcze, gdyby komercyjne zawody były organizowane na wodach komercyjnych. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syfon Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Obserwowałem dzisiaj to polowanie na "miejscowych". Jak mnie będzie stać na łódkę za sto tysięcy zł, to kiedyś wezmę udział w zawodach z wpisowym 1000+.. "Niech chamy wią, jak się szlachta bawi". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Kolego Syfon, zawijaj rękawy, do dobrej pracy i masz łódź za 100tyś. i wpisowe i miano "szlachty" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 171 sandaczy,10 okoni,2 szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Ciekawe co tam OM PZW miałby do powiedzenia na temat wyników i jak by to odnieśli do zawodów na Zegrzu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Ciekawe co tam OM PZW miałby do powiedzenia na temat wyników i jak by to odnieśli do zawodów na Zegrzu. W OM byłyby, standardowo, 2 scenariusze (do wyboru):- ryba nie brała- wędkarze nie umieją łowić :) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Trzecia możliwość że nasze sandacze są mądrzejsze i byle guma nie dadzą się oszukać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 (edytowane) Dzisiaj w przeciwieństwie do dnia wczorajszego łodzie bardziej "rozpływane po turawskim"...Ciekawe jakie będą dzisiejsze rezultaty... Edytowane 14 Lipca 2019 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Wyniki imponujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 267 sandaczy w dwa dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 267 sandaczy w dwa dni.Aż tyle ich tam pływa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Lekko podziurawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 (edytowane) Lepsze podziurawione,jak z oleju.???? Edytowane 14 Lipca 2019 przez kogut 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Aż tyle ich tam pływa? Bardziej mnie martwią śladowe ilości okonia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek_d Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Sandacz rośnie w siłę. Tam gdzie kiedyś była drobnica okonia to teraz ogromne ilości sandaczyków. Wygląda na to, że sandacz wypiera inne drapieżniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi