stoen Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Wygląda jak dobra szczawiowa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glov00 Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Panowie, czy ten problem dotyczy tylko Turawy? Czy podobna zupa jest serwowana na zbiorniku Nyskim i Otmuchowskim? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Nyskie czyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Też tak słyszałem, od 16 października ma już ich tam nie być. Swoją drogą jak się na to patrzy z boku wygląda to jak slamsy w Indiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Teraz to już kożuch. Bardzo gęste. A szkoda bo jak by tego nie było to dużo by zyskała turystyka. Chłop wypłynie na ryby ale jego rodzina na plażę nie pójdzie opalać się i kąpać Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Co tam zakwit, ważne że okazy biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo26ch Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 W sobotę straż rybacka organizuje czyn społeczny w postaci udrożnienia tarlisk w okolicach syrenki. Zbiórka o 8 rano. Zabrać łopaty i do roboty... Pisze się ktoś? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Tarlisk ale jakiego gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 W sobotę straż rybacka organizuje czyn społeczny w postaci udrożnienia tarlisk w okolicach syrenki. Zbiórka o 8 rano. Zabrać łopaty i do roboty... Pisze się ktoś?Gdzie ta zbiórka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Super ta zielona woda. Nawet w Polsce mogę się poczuć jak nad Amazonką w Brazylii. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart7 Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Tam nie ma takiej wody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 A nie mówiłem, że w Turawie najlepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo26ch Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Zbiórka 8 rano syrenka. Szczegóły na profilu ssr opole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Masakra jak w czymś takim można ryby łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo26ch Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Panowie! U mnie na półwyspie woda kryształ... Na brzegu pozostałości sinicy lekko cuchną ale ogólnie wszystko znikło, przynajmniej z mojej strony tj północny brzeg. Zobaczymy jak na to rybki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Wiatr po prostu zawiał z innej strony i przeniosło ten cały towar w inny rejon jeziora. Nie bój się, przypłynie. Dzień przed moim powrotem do domu wszystko popłynęło na płycizny. Byłem święcie przekonany, że przed wyjęciem jednostki pływającej nie wróci. Oczywiście rano kożuch zielonej, śmierdzącej mazi okalał wszystko co było w wodzie. Wszystko Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 I to właśnie był półwysep. Rybaczówka Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio2020 Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 3 dni pływałem w weekend rano i wieczorem. I miałem, uwaga...jedno branie. W piątek ogórkowa wszędzie. Sobota czyściutko prawie wszędzie choć w przekroju widać potencjał zakwitu. Niedziela już z powrotem kożuszek wracał.Przez te 3 dni na wszystkich łajbach dookoła widziałem dwie ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Zasłyszane,że faktycznie ostatnimi czasy bryndza straszna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Na wszystkich łajbach po dwie ryby to raczej nie bryndza......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 To już historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Po 2 to przesadzasz ale w każdy weekend coś się trafi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Ja też 3 dni pływałem i nic nie złapałem. To jednak nie obrazuje rybostanu, który tam jest. Tubylcy codziennie wracają z kompletem i nie sprawia im to problemu. Niestety woda trudna i wymagająca dla osób nieznajacych wody. Osobiście skupiłem się na miejscach, w których owych drapieżników nie było. Wszystkie sandacze przez dwa dni były na wodzie 3-4 m. Trzeciego spłynęły na 2-3 m. Nawet bym się nie spodziewał i stałem na twardych 5 metrowych kantach gdzie ryby nie żerowały, ba ich tam nie było. Każda woda ma swoje przyzwyczajenia. Trzeba je poznać a woda się otworzy. Cierpliwości i godzin na wodzie w różnych warunkach, godzinach, miesiącach Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Ja też 3 dni pływałem i nic nie złapałem. To jednak nie obrazuje rybostanu, który tam jest. Tubylcy codziennie wracają z kompletem i nie sprawia im to problemu. Niestety woda trudna i wymagająca dla osób nieznajacych wody. Osobiście skupiłem się na miejscach, w których owych drapieżników nie było. Wszystkie sandacze przez dwa dni były na wodzie 3-4 m. Trzeciego spłynęły na 2-3 m. Nawet bym się nie spodziewał i stałem na twardych 5 metrowych kantach gdzie ryby nie żerowały, ba ich tam nie było. Każda woda ma swoje przyzwyczajenia. Trzeba je poznać a woda się otworzy. Cierpliwości i godzin na wodzie w różnych warunkach, godzinach, miesiącach Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Jak to mówią trening czyni mistrza [emoji12] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio2020 Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Na wszystkich łajbach po dwie ryby to raczej nie bryndza......... Proszę czytać ze zrozumieniem. "Przez te 3 dni na wszystkich łajbach dookoła widziałem dwie ryby." - łącznie na wszystkich jednostkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi