mrc142 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Miejscowi widzę łowią mają swoje miejsca lub sammjuz nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) Miejscowi widzę łowią mają swoje miejsca lub sammjuz nie wiemRaczej nie swoje miejsca tylko rybie miejsca. Jak nad wodą się jest a nie bywa, to się ją zna, rybie zwyczaje też i się łowi.Życie... Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez Dano. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrc142 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Czy jest ważna tutaj ma Turawie precyzyjne naplyniecie na miejscówkę czy rejon dużo łódek na wysokości wopru dużo korzeni chyba tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Trzymaj się tych łódek. A przynęty weź na " tanie rwanie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Kali pić , kali jeść, kali nic nie złowić. Przepraszam , ale wypowiedzi typu : "Jest tutaj na Turawie pierwszy raz od dwóch dni i bez ryby coś chyba pozamykaly dzioby" itp. po prostu rażą w oczy i powinny być usuwane.... Chyba że kolega "mrc142" jest obcokrajowcem i się uczy, to przepraszam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrc142 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) Masz rację Jacco1 jest błąd stylistyczny jeżeli Cię to uraziło to mi przykro postaram się nie robić błędów. Odnośnie ryb nie widziałem żeby ktoś dzisiaj coś połowił . Jeden pstryk i sekundowy hol na wodzie 2 metrowej. W innych miejscach przy podbiciach delikatne skubniecia a raczej skubniecie. Edytowane 20 Sierpnia 2019 przez mrc142 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syfon Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Weekend się jeszcze nie zakończył ale widzę że chyba nie ma co liczyć na wyniki. Póki co, od piątku bez brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Jak efekty Panowie? U mnie same krótkie i to bardzo sporadycznie... No i udało mi się złapać 1 okonia... nie wiem czy się cieszyć czy płakać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GIĘTY Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Jak efekty Panowie? U mnie same krótkie i to bardzo sporadycznie... No i udało mi się złapać 1 okonia... nie wiem czy się cieszyć czy płakać!W zeszłym tygodniu byłem dwa razy. W środę jedno branie ale niestety zaliczyłem spad było coś koło 70, w sobotę jedno branie jedna ryba coś koło 50 i to wszystko. Też jestem ciekawy czy ogólnie słabo gryzie, czy tylko u mnie takie słabe wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falkon750 Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Witam kolegów dzisiaj na turawie lipa od 6 do 11 bez kontaktu z rybami w trójkę.Na wodzie około 40 łodzi i widzialem jak ktoś wyjął 1 sandacza i nie wiem czy to nie było wszystko.Ogolnie lipa totalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 W piątek pod wieczór coś się działo na wejściu Libawki, później przestawiłem się na wysokość Angela i same krótkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 No to doskonale, że jednak się nie wybrałem. Prosta sprawa ryby przełowione, przetrawione i pływają w szambie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 to że nie biorą, to dla nich samych dobrze rok jak narazie trochę słabszy, ale to chyba na większości łowisk nie tylko Turawa na Nyskim też bez szału, czasami coś komuś i tyle z drugiej strony kiedyś muszą podrosnąć żeby ''bić'' kolejne pb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glov00 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 A jak tam Otmuchów? Był ktoś ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Na Otmuchowie coś tam puknie od czasu do czasu,ale dupy nie urywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_86 Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Panowie jak z poziomem wody, idzie się bez problemu zwodować na Rybaczówce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Panowie jak z poziomem wody, idzie się bez problemu zwodować na Rybaczówce ?Spokojnie dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Okoń wyszedł na płycizny czy akurat trafiłem? Najważniejsze ze pierwsze sztuki w tym sezonie padły Jak u Was z wynikami Panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Ja jeszcze okonia w tym roku nie trafiłem, pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 16 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Okoń wyszedł na płycizny czy akurat trafiłem? Najważniejsze ze pierwsze sztuki w tym sezonie padły Jak u Was z wynikami Panowie? Hej Byłem w niedziele na 3h popołudniu. Łowiłem do zachodu. Jedno delikatne branie na 4m, ryba na kiju przez 2 sekundy i spadła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander97 Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Jak sytuacja?Coś dzieje się na wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Nic. Cisza ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Strasznie słabo, trzeba trafić w moment i miejsce i przy okazji odpowiednią przynętę mieć na końcu zestawu i coś się wyciągnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander97 Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Ciekawe czy to wina lecącej w dol wody..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Strasznie słabo, trzeba trafić w moment i miejsce i przy okazji odpowiednią przynętę mieć na końcu zestawu i coś się wyciągnie .To przecież cała esencja wędkarstwa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi