Lucek87 Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Byłem dzisiaj na mostach, podobnie jak wczoraj, bez kontaktu. Nie widziałem, na kilkanaście łódek, żeby ktokolwiek coś wyjął. Ci co spływaja, też echo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Jaką temp wody? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucek87 Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 12,5-14,5 stopnia do południa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 No i ryba mało aktywna... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Ponownie zamknięta woda... http://www.pzw.org.pl/opole/wiadomosci/195692/60/wylaczenie_z_wedkowania_z_lodzi_zbiornika_turawa?fbclid=IwAR3dVloJvJjy5uNGx1I-hFOr-2qFylg6GP-HHxJzPufXFnqYW4HICogPbkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 (edytowane) Ponownie zamknięta woda... http://www.pzw.org.pl/opole/wiadomosci/195692/60/wylaczenie_z_wedkowania_z_lodzi_zbiornika_turawa?fbclid=IwAR3dVloJvJjy5uNGx1I-hFOr-2qFylg6GP-HHxJzPufXFnqYW4HICogPbkwPrzykra sprawa... Będą musieli zarybić. Wybieram się na rodzinny wyjazd weekendowy z 4/7 października i po naszej wizycie wszystkie turawskie sandacze będą po dekompresji i pokłute! Edytowane 26 Września 2019 przez SPIDERLING84 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karper Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 hejka a co koledzy po fachu powiecie o bocznym sonarze w echo Garmin 7 sv i czy tak na prawde sie ten boczny przydaje dzieki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Karper,pomyliłeś wątek...[emoji6] Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Jak tam koledzy? Coś się rybka ruszyła? Prawdopodobnie będę od niedzieli do środy i ciekawy jestem jak z braniami[emoji846] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Bryndza i jeszcze raz bryndza... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 No to lipa, pozostaje nadzieja ze akurat może odpalą[emoji51] a jak z temperatura wody? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Godzinę temu miała 15,7°C 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mjynsiorz Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Woda 13.5°CDzisiaj trzy brania i dwa sandacze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Woda 13.5°CDzisiaj trzy brania i dwa sandacze. Czyli coś tam idzie wydłubać dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 W nocy na płytkiej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Dzisiaj odbyły się spinningowe mistrzostwa koła Ozimek. Najlepszy wynik zawodów: 0 ( zero) złowionych ryb. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 A 46cm Bolka nie liczysz?[emoji1787] Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Dzisiaj w radiu mówili że jutro będą brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Dzisiaj w radiu mówili że jutro będą brały ale tylko między 13 a 14 [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 To pilnujcie chłopy i czekajcie na ten moment, bo jak po takim poście zandery ruszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Ja wczoraj trzy. Jeden bez miaru i dwa po 55. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Dziś z wału, 3 brania, jedna 60-tka zacięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karper Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 byłem dzisiaj z kolegą i tez bez szału kilka zjedzonych ogonów i tyle ale jutro będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 (edytowane) Dzisiaj był trening team-ów???? jakieś efekty? Edytowane 11 Października 2019 przez Damiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Właśnie wróciłem z 3 godzinnego spaceru od angelspitza do niedźwiedźa, 3 krótkie, 2 niezacięte. Trochę za bardzo wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi