Sailfish Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Tak jak wcześniej napisałem. Kłusole jak co roku na wiosnę mają się dobrze. https://www.facebook.com/OkregPZWOpole/posts/1298314760352432?__xts__[0]=68.ARB7gHETwTtxsBoFVnSdiuQZ4YGwUWMHMlkAHoE4n2wMOghdTCxcTD4UudL3EitQt2BbM_ioS0jy_T0zI95L6POFW5SUgTxnG8xHZCx7t8-aa-NHcAZRKWgJWYBXTorf6C9Y7xQxz-pcPaSt_iWREWzPwZMavhW5Fq8cLQbTn-ocWipOIseSr6BrTSmg75592ToH3-ig6bsq-u1h7SndLxLYWDFbJ3hiIggU4yd3awWQzr5yBLdjw-m7VhvD7HWWyUqVOMfoY7Bq9MgUy3-nxefMnxJBvcUiEFoXSaqLvGhEPtcu42m6oJGmyqSoBdhyw8upx0ZCisuziPuAfP4NN9fDjw&__tn__=-R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi22 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 teraz służby mają okazję ukarać właściwie bo 500zł za wedkowanie w czasie zakazu to nic ale dodatkowo 10000 zł za nieprzestrzeganie wychodzenia z domu to już by odczuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Służby działają tak, jak w poprzednich latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Niech nas wędkarzy w mundury wpuszczą...[emoji6] Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Można tylko drogą elektroniczną...Dużo stron do wypełnienia i profil zaufany wymagany...[emoji1787] Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruha41 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Niech nas wędkarzy w mundury wpuszczą...[emoji6] Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu TapatalkaZawsze można wstąpić do Społecznej Straży Rybackiej i pokazać innym jak to się robi. Wtedy można wykorzystać swoje mądrości internetowe i się wykazać w praktyce Przepraszam, ale jak tak czytam komentarze tutaj czy na facebooku na to ciągłe narzekanie, że służby nic nie robią itp to otwiera mi się przysłowiowy nóż w kieszeni. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 A czytałeś jakie trzeba spełnić warunki? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruha41 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Do Społecznej Straży Rybackiej wystarczy być niekaranym, zdać egzamin, odbyć krótki staż i pokazać, że chce się działać. Ale właśnie w tym ostatnim jest chyba największy problem u wędkarzy, bo nikt nie ma czasu jechać kilka razy w miesiącu na kontrolę, ale jak bierze to każdy nagle na czas siedzieć na łodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 odpala wam normalnie kamerka internetowa na jezioro? bo nie mogę u siebie na kompie otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Na W10 działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 https://airmax.pl/kamery/turawa Śmiga,aż miło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 https://airmax.pl/kamery/turawa próbuję z tej stronki i lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Przed chwilą sprawdzałem... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 do tej pory odpalało bez problemu a od kilku dni echo, mieli mieli i nic ciemność,ciemność widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 U mnie śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Na firefoksie, operze i google chrom, również działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 na firefoksie dalej lipton, jedynie na chromie, ale dobre i to muszę zerknąć w ustawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 na firefoksie dalej lipton, jedynie na chromie, ale dobre i to muszę zerknąć w ustawieniaWyczyść w przeglądarce firefox pliki cookie i będzie latało. Często pamięta błędne wpisy i później nieprawidłowo wczytuje strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac2 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 A ja jestem ciekaw -czy w tym roku Wody Polskie będą usuwać chwasty przy użyciu Roundup-u (przy okazji wylęg) z budowli wodnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Leszcze rozpoczynają tarło, dziś pełno ich było ma 15-20xm wodzie.... szkoda ze poziom wody nie pozwala im się wszędzie wytrzeć, w porównaniu do zeszłej majówki wody blisko metr mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Leszcze rozpoczynają tarło, dziś pełno ich było ma 15-20xm wodzie.... szkoda ze poziom wody nie pozwala im się wszędzie wytrzeć, w porównaniu do zeszłej majówki wody blisko metr mniejA ja sądziłem, że u nas w Odrze nie ma wody, bo pewnie zbiorniki napełniają by latem nie dopuścić do całkowitego wyschnięcia rzeki. Miałem nadzieję na rytmiczne zasilanie rzeki w razie potrzeby, a która już zaistniała. Właśnie promy zostały unieruchomione, boję się że na cały sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Byłem wczoraj i w porównaniu do wstecznych lat wody jest mniej... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterson Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Witam , sandacza będzie można łowić od 31 maja , i czy będą jakieś ograniczenia w pływaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander97 Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Dopiero od poniedziałku, takie mam info od znajomych z Turawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi