rafcik87 Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Ośrodki kolego działają, tylko z terminem może być już ciężko. Czerwiec mocno oblegany. Często na rok do przodu terminy się zajmuje. Jednak kumpel zadzwonił kilka tygodni temu i coś się udało. Nie na 1 ale w tym miesiącu. Próbuj. Zezwolenia online są. Internet powie. Przepraszam ale nie wlepię linka bo jestem leniwy[emoji16] Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander97 Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Zezwolenie kupisz w Syrence u Wojtka Janika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartkano Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Turawa czas żniw niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 (edytowane) Świeżutki filmik...Jaka przejrzysta woda...Szok... Jeszcze mają sielankę...Tylko tydzień...I się zacznie... Edytowane 25 Maja 2020 przez chlodnica 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Film mistrzostwo świata. Pięknie pokazuję urok sandaczy i podwodnego środowiska. Oby po jego obejrzeniu każdy po zlowieniu sandacza zwrócił tej rybie wolność i pozwolił jej wrócić do domu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Fajny filmik, leszcz z wysypką tarłową widać. Nie widać drobnicy, płotki, okonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander79 Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Świeżutki filmik...Jaka przejrzysta woda...Szok...https://youtu.be/BO7pJgJNSes Super film, aż mi ślinka leci...????Jeszcze mają sielankę...Tylko tydzień...I się zacznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 (edytowane) Świeżutki filmik...Jaka przejrzysta woda...Szok...https://youtu.be/BO7pJgJNSes Jeszcze mają sielankę...Tylko tydzień...I się zacznie... Piękne Ryby. Edytowane 26 Maja 2020 przez MietekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 WitamCzy ktoś łowi na Turawie z brzegu - jeśli tak to gdzie najlepsze są wyniki i dostępne miejsca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Sądząc po rozmieszczeniu namiotów kłusoli, , to najlepszym miejscem są krzaki przy Szczedrzyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Przy tym Szczedrzyku są jakieś zagrożenia dla plywajacych i wedkujacych z Łodzi ( np. można wpłynąć w jakaś nielegalna klusownicza siatę lub sznur z kotwicami, albo wyłapać kamieniem czy butelka rzucona z brzegu.)??? Nie jestem z tego rejonu także nie wiem skąd się bierze ta zła opinia okolic Szczedrzyku, poza info, że to zagłębie klusownicza toi woda pewnie w tym rejonie dobrze przetrzepany? Jest sens tam zaglądać czy presja wymiata rybę z tego kwadratu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Jest prosty sposób na Szczedrzykowskich kłusoli, gdyby każdy zabrał ze sobą 2-3 kostki mydła i wrzucił w tamtych rewirach ryby na pewno wyniosły bu się w inny rejon, a lokalnym kłusolom pozostało by wspomnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Sądząc po rejestracjach samochodów, nie koniecznie wszyscy są "lokalni". Główna metoda połowu, to nie sieć, ale rosówka. W razie kontroli wszystko zgodnie z przepisami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Panowie czy dalej obowiązują restrykcje 2 osoby na łódkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Chyba, że masz łódkę w której będzie zachowany odstęp 2 m między osobami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Cześć, chcę dziś ponurkować w Turawie. Czy ktoś może dać mi informacje, jaka jest widzialność w wodzie? Czy nie zepsuła się po ostatnich wiatrach i opadach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 (edytowane) Widoczność ( jak na Turawę) jest znakomita. Wczoraj pływałem. Jak chcesz naprawdę coś pooglądać, przyjedź w pierwszej połowie kwietnia. Wiało ostatnio a północy i pólnocnegowschodu, więc najlepiej z tamtej strony spróbować. Edytowane 28 Maja 2020 przez Sailfish 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Wielkie dzięki kolego, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Powodzonka 1 - go na otwarciu sezonu. Sukcesów i umiaru, niech sandacz wraca do wody tylko z bólem zęba ✌! Bo liczy się pasja. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Powodzonka 1 - go na otwarciu sezonu. Sukcesów i umiaru, niech sandacz wraca do wody tylko z bólem zęba [emoji111]! Bo liczy się pasja.Może być ciężko bo silny wiatr ma być, ale pewnie znajdą się śmiałkowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Bez przesady. W poniedziałek 5 do 6 m/s. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Bez przesady. W poniedziałek 5 do 6 m/s.Słaby ze mnie pływak. Akurat na Turawie (cały odsłonięty zbiorniki) przy takim wietrze, taka fala wywołuje już u mnie wymioty :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Aviomarin pomaga. Na Turawie jeszcze nie brałem ale na Morzu, za każdym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 (edytowane) Może być ciężko bo silny wiatr ma być, ale pewnie znajdą się śmiałkowie.Niech hula wiatr,leje,grzmi...Będzie ,, Ludziufff ,, mniej... Mniej ,, Rybufff ,, wyjedzie... Edytowane 30 Maja 2020 przez chlodnica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi