Sailfish Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 W Krasiejowie też wykopali dinozaury. Czasami się trafiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syfon Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Dzisiaj na Turawie brały sandacze wielkości okonia. No ale mojemu koledze trafił się 55. Debeściak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruha41 Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Dzisiaj na Turawie brały sandacze wielkości okonia. No ale mojemu koledze trafił się 55. Debeściak!Niestety, ale większe zjedli w czerwcu. Więc teraz zostały małe, jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 W.. uj smutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Niestety, ale większe zjedli w czerwcu. Więc teraz zostały małe, jeszcze... pewnie te małe też długo nie popływają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Pewnie niebawem będą pływałyły, ale przetrawione w szambie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkordeusz Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Koledzy, Polecicie gdzie można wypożyczyć 4-5 łodzi?Z silnikiami najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Syrenka, ale bez silników. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Niedźwiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Stanica pzw ale także bez silników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syfon Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Od wczoraj coś jakby siadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Od wczoraj coś jakby siadło zeżarli wszystko ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 W ostatnim tygodniu wypuściłem na gintrowej, blaszkowej, kamiennej górce, blaszaku, hucie i na Czaczce. Szukajcie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sumowskyyy Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Źle się to czyta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Walczyłem od czwartku do soboty testując nowe modele przynęt dla @cyprys19. Na 5 wypadów po 2,5-3 godziny na dwóch trafiliśmy 14 sandaczy od 30 do 70cm, drugie 2x tyle niewyjętych..... 5 szczupaków od 48 do 60, 1 okoń 39cm i w sumie on cieszył najbardziej. @Cyprys19 - dzięki za podesłanie przynt do testów, miałem bardoz dobrą zabawę. Stawiam piwo jak sięspotkamy we wrześniu. Od środy znów będę walczył. P.S. Panowie w tym roku wyjątkowo słabo jest ze szczupakiem. W miejscach gdzie go zawsze łapałem jest sandacz..... Podpowie ktoś na priv gdzie go teraz szukać? Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RETROPER Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Panowie, czy nie chciał by ktoś z was zaprosić do wspolnego wedkowania z łodzi?Mam silniczek do łódki ale Turawy nie znam, ani też nie mam echa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Dzieje się coś na Turawie....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Słabo. Łowy przypominają te jesienne tyle, że z drugiej strony zbiornika. Wszyscy stoją cierpliwie w miejscu i cierpliwie czekają aż pieski wejdą. Jak masz szczęście być w odpowiednim miejscu i czasie to masz szansę na 3-4 strzały. Tak to wyglądało w sobotę przynajmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Gdzie po zamknięciu serwisu pogodynka.pl można teraz sprawdzać aktualny poziom wody oraz wpływ i wypływ ze zbiornika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 (edytowane) https://hydro.imgw.pl/#map/19.5,51.5,7,true,true,0 . Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 17 Sierpnia 2020 przez jacekp29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Ja patrzę tu: http://stanywod.gliwice.rzgw.gov.pl/stan,25,turawa-(rzeka-mala-panew) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ximus Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Przez weekend 16 krótkich , ale trafił się jeden ładny- 81 cm , strasznie gruby, prawie kwadratowy- BOLEŃ .Trafiają się wam nie raz tam bolki? Mi pierwszy raz i to taki kolos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Przez weekend 16 krótkich , ale trafił się jeden ładny- 81 cm , strasznie gruby, prawie kwadratowy- BOLEŃ .Trafiają się wam nie raz tam bolki? Mi pierwszy raz i to taki kolosW lipcu trafiła mi się kwadratowa osiemdziesiątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 (edytowane) Gdyby ktoś poszukiwał noclegów, polecam:Domek u Hankiul. Żeglarska 9Turawatel. 880-008-133www.booking.com/hotel/pl/u-hanki-turawa.pl.html P.S. W tygodniu żerowały piękne okonie niestety z tego co widziałem wędkarze nawet 30paro letnie ryby pakują do siatki....Od piątku cisza, sporadyczne brania Edytowane 24 Sierpnia 2020 przez elvis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi