Skocz do zawartości

TURAWA

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

Wyraziłem tylko swoje zdaje w tej bezsensownej corocznej dyskusji. W ciągu roku zabieram dosłownie 2-3 ryby z ponad setki złapanych.... właśnie z okazji urodzin żony lub innej podobnej. Nie zdradzam się z obecnymi wytycznymi PZW wiec proszę czytaj ze zrozumieniem i daruj sobie uszczypliwe komentarze ze swojej strony nie znając osoby po drugiej stronie ekranu...

Edytowane przez elvis

Akurat z tym, że wielkich ryb 70+ jest dużo, sie nie zgodze. Na ostatnich zawodach złowili tylko jedną, rok temu z tego co pamiętam to żadna 70tka nie wyjechała. W tym roku największego jakiego złowiłem miał 60cm. A jeszcze kilka lat temu łowienie 70tek było czymś całkiem normalnym, więc nie wydaje mi się, żeby nagle ryby nauczyły się nas przechytrzać.

I to mnie właśnie zastanawia, jak reaguje zarząd, gdy patrzy, że po raz kolejny na zawodach, gdzie przyjeżdżają najlepsze ekipy, są łowione króciaki.

Wyraziłem tylko swoje zdaje w tej bezsensownej corocznej dyskusji. W ciągu roku zabieram dosłownie 2-3 ryby z ponad setki złapanych.... właśnie z okazji urodzin żony lub innej podobnej. Nie zdradzam się z obecnymi wytycznymi PZW wiec proszę czytaj ze zrozumieniem i daruj sobie uszczypliwe komentarze ze swojej strony nie znając osoby po drugiej stronie ekranu...

Drogi kolego, przeczytaj ze zrozumieniem pierwsze dwa zdania ze swojego posta i być może mój komentarz stanie się dla Ciebie zrozumiały.

Drogi kolego, przeczytaj ze zrozumieniem pierwsze dwa zdania ze swojego posta i być może mój komentarz stanie się dla Ciebie zrozumiały.

W pierwszych 2 zdaniach zgadzam się z Tobą a nie z podejściem PZW co jasno argumentuje w kolejnych zdaniach postu. Od wielu lat neguje tu obecna politykę jaką stosuje się na wodach Opolszczyzny, szczególnie Turawy...

• 3 tygodnie później...